1

halka açık alanlarda gezmek olacaktır ilk akla gelen. belki bir piknik de düzenlenebilir evde hazırlanacak ufak atıştırmalıklarla. sonrasında oyunlar oynanabilir, spor yapılabilir. şehrinizde ücretsiz etkinlikler veya gezilecek yerler varsa ziyaret edilebilir. şimdilik aklıma gelenler bunlar oldu.

1

dışarıda parasız olarak yapılabilecek aktiviteler, sadece çıktığınız zaman şöyle bir yürüyüş yapmak ya da spor yapmak olabilir. onun dışında adım attığınız anda aslında maalesef ki bir yerlere para harcamak zorunda kalıyoruz. eğer bulunduğunuz şehirde deniz varsa evde çay demleyerek yanına aperatif bir şeyler hazırlayarak deniz kenarında rahatlıkla küçük çaplı bir piknik yaparak hiç para harcama yapmadan güzel bir aktivite yapabilirsiniz. ayrıca hiçbir şekilde para harcamadan halk eğitimin ya da bu şekilde devletin sağlamış olduğu kurslara da katılarak hem meslek sahibi olmuş olursunuz yeni şeyler öğrenirsiniz ve kendiniz için faydalı aktivitelerde bulunmuş olursunuz hatta para harcamadığınız gibi azı sodes ya da işkur gibi kurumların açmış olduğu kurslar sayesinde küçük çaplı paralar dahi kazanabilirsiniz. şehrinizde olacak olan etkinlikleri takip ederek ücretsiz olanlarına gidebilirsiniz. ücretsiz konserler, sergiler, seminerler gibi etkinlikleri takip ederseniz eğer herhangi bir ücret ödemeden belki en fazla bulunduğunuz yerden uzakta ise bir yol parası harcayarak faydalı ve eğlenceli aktiviteler de bulunmuş olursunuz.

0

dışarda parasız aktiveteler spor olarak koşabilirsin gezebilirsin daha sonra çimlerde oturup keyif yaparsin kitap okursun kısıtlı yani parasız bisey yapman.çünkü bu devir para devri olduğunu için paraya göre aktiviteler vb şeyler yapiliyor disarda yeşillik alanlarda anca oturup kitap okursun