0

her zaman böyleyim . devamlı uyumak istiyorum uyumak çok güzel birşey her gün uyumak çok güzel uyuyalım

1

evet bazen çok sıkıldığım zaman ya da birine çok kızdığım zaman hiçbir şeyi düşünmemek için gerçekten bırakırsa günlerce değil yani günlerce biraz abartılı olur ama sabahtan akşama kadar kalkmazdım. çünkü kalktığım zaman yine aynı şeyi düşünür aynı şeyden sinir alırdım bırakılsa 10 saat yatarım.

1

evet zaten depresyonda olduğumu bildiğim için uyumak istediğimi de fark ettim. uyurken vücut dinlenir,kendini iyileştirir, yeniler, tazeler. demek ki o kadar ihtiyacı var iyileşmeye diye akışına bıraktım fırsat buldukça uyudum. belli bir zaman sonra geçiyor zaten kısır bir döngüye girmezseniz.

0

ben deprasyonda olduğum zamanlar huzurum kaçıyor uykularım kaçıyor genelde rahat olduğum zamanlar bunu düşünürüm

0

cok uyudugumda zaman zaman acaba depresyondamiyim diye kendi kendime düşünüp uyumamaya gayret ediyorum

0

hayır kesinlikle olmadı biz yorgunluktan zannediyorduk

0

zaman zaman böyle bir istekte bulunduğum olmuştur. ancak bu hayatın benim için anlamsız olduğundan falan istemiyorum bunu. günün yorgunluğunu böyle çıkaracağımı düşündüğümden. ancak hiç öyle günlerce uyuduğum falan olmadi. hatta biraz fazla uyuyunca uyumaktan sıkıldığım da olmuştur.

0

asla olmaz. ben uykuyu çok severim. her tür ortamda kolayca uyurum.

0

evet genellikle ruh halimin kötü olduğu zamanlarda uyuma isteğim fazlaca artar. bu sebepten dolayı ikisi arasında bağlantı olduğunu düşünüyorum.

0

evet bunu kalkmak istemediğim zamanlarda sürekli düşünürüm ve çözüm üretmeye çalışırım