0

direk polisi ararım en mantıklı olanı başıma bela alamam kimin neden bıraktılar bile düşünmem

0

ilgili yerlere götürürdüm ve takipçisi olurdum. eğer alabilirsem evlatlık alırdım.

0

allah tarafından gelen bir tanrı misafiridir evime alıp bakarım gecenin sabahında da neler yapılacağına bakarım

0

hemen polisi arardım. polis gelene kadar evde ona uygun birşey varsa karnını doyurur altını alırdım severdim birde onu. polise teslim edince de çok üzülürdüm nasıl bırakıldı anne babasız yurtta büyüyecek diye

0

hemen polisi arar durumu anlatırım insanların başına bu yüzden neler geliyor . eski bir türk filminde yaşamıyoruz. saçmalamayın.

0

yani ben polise giderdim çünkü eve alıp bakacak halim yok. korkardım üstelik bu sefer bırakan kişi benim peşime düşer.böyle şeyleri ben kaldıramam o yüzden direk götürürdüm.

1

kapıma bebek bırakılırsa önce bebeği alırım kucağıma eve getiririm bir güzel karnını doyururum altını temizlerdim sonra da polise götürürmüydüm götürmez miyimdim gerçekten buna karar vermedim. çünkü ben bebekleri çok seviyorum. belki bebeği alır kendim de bakarım. benim 3 tane çocuğum var yani 4 de olsa fena olmazdı. gerçekten samimiyetle söylüyorum eğer kapında bir bebek görseydim alırdım eve getirirdim polise götüreceğim e inanmıyorum çünkü kıyamazdım bebeğe orada karakolda maf olur ama bir şekilde polise götürürdüm ailesi bulana kadar ben bakardım eğer ailesi bulunmazsa kimseye vermezdim kendin bakardım.

1

yani tam aradığım şey alıp basarım bağrıma. ama kıyamam da önce polise giderim, sonra ailesini ve sebeplerini öğrenmeye çalışırım. gönüllü olarak bakmayı da teklif ederim. şartlar el verdiğince el kadar bebeğe yardım edebildiğim kadar ederim. hiç kıyamam yine de allah çocukları analı babalı büyütsün.

0

ilk yapacagim şey polise gitmek olur tabii ki

0

kapıma bebek bıraksalar ilk önce polise bildirirdim. daha sonra polisin araştırması bitesiye kadar güzel bir şekilde bakardım. eğer polis ailesini bulamazsa duruma göre ya sosyal hizmetlere verirdim ya da kendim bakmaya devam ederdim.

0

tabiki hemen polisi arardim. yada cocugu alir karakola goturudum. eger ailesi tekrar sahip cikmazsa evlatlik almak isteyen iyi duzeyli insanlara verebilirler bebegi.

0

bana kalsa ben bakar büyütürüm ama öyle olmuyor malesef. polise teslim ederim.

0

kimsesi yoksa bakardım. demek ki kısmet evlenmeden anne olmakmış der bakardım ne olacak. eğer bakmazsam sonsuza kadar vicdan azabı duyardım.

0

tabikide ilk isim polise haber vermek olur

0

polise haber veririm ailesi bulunana kadar kendim bakardım

0

önce bakarım bir sorunu var mı diye. sonra götürür polise teslim ederim,başka bir seçenek yok.

1

kapına bebek bıraksalar hemen polisi arardım.

1

onu bir güzel doyururdum karnını altını temizledim oturup aqlarim seni nasıl bıraktılar diye nasıl bir annen varmış diye aqlarim yani sonrada karakola giderim. ailesini bulmasını isterim bulana kadar ona bakarım yurda vermek isterler evlatlık edinirim oğlumla beraber büyümüş olur

0

polise teslim ederdim. yapacak bir şeyim yok.