0

cilt yaşlanması kişiden kişiye değişiklik gösterebilmektedir sağlıklı kremler bulunarak kullanılması sağlanılmalıdır ama kafamıza göre krem kullanmamız yanlış olur cildimize daha fazla zarar verebileceğini unutmamamız gerektiğini düşünüyorum alanında uzman kişilerden yardım alınması gerekiyor batıl inançlar tabi bazı kişilerde işe yarıyor ama kesin bir sonuç alamaya biliriz bu yüzden uzman kişilerden destek alınması gerekiyor krem kullanmadanda estetik yoluyla tabi ki cilt bakımı yapılabilir ama fiyat olarak pek uygun olacağını düşünmüyorum bu yüzden cildimize iyi bakıp hiçbir kreme gerek kalmadan sağlıklı yaşayabiliriz :)

0

cilde çok yararı olduğu söylenemez bence sebze yiyerek cildi içten yenilemek ve cildi bozan alkol sigara vs gibi maddelerden uzak kalmak gerek

0

cildi çok genclestirdigine inanmıyorum. illaki bir faydası var ama bir krem seni gençleştirmek yerine yan etki yapıp cildi kotulestirede bilir. dogal olanları kullanmak daha iyidir bence kimyasal olanlar cilde zarar verip cild kanserine bile yol açabilir.

0

normal besın kaynaklarına ıhtıyacımız oldugu gıbı cıldımız ıcınde bazı besınlere ıhtıyacı vardır bellı yaglara vb urunlere

0

ciltte yaşlanmayı önlemek için yüzüne yani cildine krem sürmelisin.her gün ciltsine düzenli bakmalıyız.bakımsız gezmemelisin.kendine yani cildine dikkat edip cildin yaşlanmasını engellemelisin.

0

cilt yaşlanması önleyici ürünlerin cilde yararından çok zararı olduğunu düşünenlerdenim. çünkü allah vücüdumuzu bedenimizi kusursuz birşekilde yarattı ve biz de bu bedene kimyasallar ile değil de doğal yollarla örneğin a vitamini ve e vitamini gibi toksikleri rahat atıcı vitaminleri kullanmalıyız aksi takdirde kullanacağımız her suni kimyasal ürünler kısa günün karı deyişle nitelendirilir ileride zararı daha çok görülür herşeyin en iyisi doğalındadır

0

cilt yaşlanmasını önlemek ya da yok etmek için pahalı ve kimyasal içerikli kremler, ilaçlar ve daha pek çok ürün kullanılıyor. ancak cildin yaşlanmasına dur demek için en önemli yol doğru beslenmekten geçiyor. işte cilt yaşlanmasına "dur!" diyen harika yiyecekler!

a vitamini deposu: havuç

havuç, içeriğinde yer alan a vitamini sayesinde antioksidan görevi yaparak cildi yeniler. böylece yaşlanmayı engeller. aynı etki havuç dışında kepekli tahıllar aracılığıyla da gerçekleştirilebilir.

cilt yaşlanmasına dur diyen harika yiyecekler
leke ve kırışıklıklara birebir: domates

domatesin cilt üzerindeki mucizevi etkilerini içerisindeki likopen sağlar. likopen; kırışıklıkların oluşumunu da engeller, yaşlılıktan oluşan cilt lekelerinin oluşumunu da yavaşlatır.

yemişlerle gelen güzellik

en iyi cilt ürünlerinin içerisinde mutlaka e vitamini bulunur. ay çekirdeği, kabak çekirdeği, badem ve ceviz gibi lezzetli kuru yemişler ile alabileceğiniz e vitamini, hücrelerinizi korur, çeperlerinize gelecek zararlara karşı savaş açar. özetle, yaşlanmaya neden olan etkileri yok etmek için mücadele eder.

cilt yaşlanmasına dur diyen harika yiyecekler
en sağlıklı yağ: balık

omega-3 yağı, balığın cilde en iyi gelen besinler arasında yer almasını sağlar. balık, içeriğindeki omega-3 yağı sayesinde cildi güneşten ve zararlı etkilerinden korur, nemli tutar.

cildinizin en büyük ihtiyacı: su

vücudumuzun en büyük ihtiyacı olan su, cildimizin nem dengesini de sağlayan çok etkili bir etkendir. su sayesinde cilt esnek bir hale ve en ideal nem dengesine kavuşur. böylece cildimiz çok daha zor kırışır, lekelenir ve sarkar.

cilt yaşlanmasına dur diyen harika yiyecekler
en doğal kolajen için: kırmızı meyveler

yaşlanmayı önleyen kozmetik kremler arasında yer alan bir diğer unsur kolajen üretimi c vitamini ile gerçekleştirilebilir. böylece cilt daha esnek hale gelir. yaban mersini, çilek, böğürtlen gibi meyveler ayrıca ciltteki iltihaplanmaları da iyileştirir. antioksidan etki gösterir.

cildinizi yenileyin: yeşil sebzeler

c vitamini deposu olan pek çok yeşil sebze, esneklik veren bu vitaminin dışında demir de içerir. ispanak, brokoli, semizotu ve pazı gibi sebzeler, içeriklerindeki demir sayesinde kandaki oksijeni arttırır. oksijen cilt hücrelerine rahatça nüfus ettiğinde ise cilt canlanır ve kırışıklık oluşumu engellenir.

1

cilt yaşlanmasını önleyen ürünler insan dokusunu besleyici maddeler içerir.cildin yağ oranını dengede tutar.

0

cildin geç yaşlanmasını sağlarlar cildi gençleştirir gözenekleri açarlar

0

ürünler doğalsa eğer cildi besleyip cildin genç kalmasını sağlarlar ve çok fayda gösterirler. fakat içerisinde kimyasal olan kozmetik ürünler cilde oldukça ciddi zararlar vermektedir. piyasa da bulunan ürünlerin neredeyse yüzde yüzü kimyasal ürünler içermektedir bu yüzden mümkün olduğunda doğal olarak beslemeye çalışıyorum cildimi. zaten doğal olarak düzenli bir şekilde bakarsanız cildinizin daha parlak daha güzel ve daha az yaşlanmaya başladığını sizlerde göreceksiniz. cildinizin yaşlanmasını istemiyorsanız öncelikle makyaj malzemelerine dikkat etmeniz gerekiyor. makyaj malzemeniz yüzünden cildiniz nefes alamazsa cilt erkenden yaşlanmaya başlayacak ve bu durumun önüne geçmeniz zorlaşacak. madem suyuyla da yüzünüzü her gün mutlaka yıkamanızı öneiririm hem cilde parlaklık veriyor hemde yaşlanmayı olabildiğince geçiktiren doğal yöntemlerden birtanesi. ayrıca makyaj ürününüz ne kadar doğal olursa olsun gece uyurken mutlaka cildinizi temizlemeniz gerekiyor ki gece cilt kendini yenileyebilsin. çünkü cilt kendini gece yeniler ve eğer yenileyemezse yaşlanmaya başlar.

0

asla tavsiye etmiyorum başlarda etki göstersede kanser yapan maddeler çok bulunur onun yerine sağlıklı beslenme göz önüne alınmalıdır.

0

bu ürünler geçici olarak cildi dolgun gösterir.

0

ben bu tür seylere inanmıyorum tamam dısarsan seni genç gösteriyor ama icten içe vucudunu mafediyor ben kullanan kisilere bırakmalarını tavsiye ediyorum sadece kendinize zarar veriyorsunuz.

0

bie süre olumlu etki ediyo gibi görünsede kimyasal etkili hersey bir sure sonra arar vermeye baslar hersey kendi düzeninde kalmalı

0

arkadaşların yorumlarını okudum birçok kişi de demiş ki kimyasal madde işte şöyleydi böyleydi unutmayalım ki cilt üstüne yapılan bütün ürünlerin içinde kimyasal madde vardır cilt yaşlanmasını önleyici ürünler adı altında satılan ve hiçbir şeye yaramıyor ama ne tesadüf ki çok alınan bu tür ürünler cilde etkisi kullanıldıktan 1 hafta 1 ay 1 sene sonra değil de üç dört beş sene sonra toplu bir şekilde zarar vermektedir bazı insanlar günü kapatmak için bu ürünleri alıyorlar tamam kırışıklıkları vesaire aralara izleri kapatıyorlar ama daha sonra kullandıkları ürünler dediğim gibi belli seneler sonra kullandıkları üründen daha kötü yara vererek den daha kötü iz bırakarak kendini göstermekte cilde etkisi sağlık açısından da vardır günümüz türkiye'sinde işi bilmeyip de bir iş için konuşan çok insanlar vardır ve bu tür ürünleri hammaddesini bilmeden içeriğini bilmeden kendileri de yemin edip yapmaya çalışmaktadır ve bu işlem sırasında da herhangi bir bizlik temizlik kontrol ciddiyet yoktur tamamen göz kararı koyuyorlar ismi duyulmuş dünyaca ünlü markalarında isimlerini kullanarak da kolay cana satış yapabiliyorlar gel gelelim ki bunu satıcı düşünmüyor ama ürünü kullanan kişi daha çok zararı oluyor satıcı ise karına bakıyorkullanıcı üründen zarar gördükten sonra sağlık kurumlarına gidip dert arayıp veryansın ediyorlar daha önce benim görüşüm cilt yaşlanmasını önleyici ürünler yoktur sadece bu ismi kullanıp fason ürünler basit insanların sağlığını tehdit eden kişiler vardır para hırsı bürümüş gözünü insanlar vardır ve türkiye'de değil dünyada cilt yaşlanmasını önleyici ürün yoktur bunlara inanmayın benden size tek tavsiye

0

cilt yaşlanmasını önleyizi formül öncelikle stresden uzak durmalıyız ve bol su tüketmeliyiz.yazın öğlen saatlerinde fazla güneşe cıkmamalıyız eğer mecbur isek şapka başörtüsü,güneş gözlüğü ve koruyucu kremler kullanmalıyız çünkü cildimiz savunmasız olduğu için güneş işiğini direkt temas eden organlarımızdan dır.fazlası her seyi n zarardır..ülkemide bazı toprakların faydası olduğunu heğpimiz biliyoruz kil olan topraklardan maske yapıp,ıspartadan aldığımız doğal gül suyunu pamuğa damlatıp her akşam yüzümüze sürmemiz doğal meyvalardan hazırladığımız karışımları yüzümüze uygulamamız termalsularn bol olduğu ülkemzde bu sulardan faydalanıp buarda tutmamız ve o suları gerek içme kürü varsa içmeli gerek se havuza girip cildmiz bakımından faydalanmamız gerekitiğini hatırlatırım.bazı kişilerin hamamda kabartma tozunu eline alıp yüzünde kese yapar gibi hahif hafif ovuşturduklarında biraz yüzünde beklettiğini sonrasındada suyla temizlediğini duymuştum.ben her zaman doğal olan ı kullanmaktan yanayım sağlıklı beslenmek cildinmizede olumlu katkısı olduğu görüşünü savunanlardanım.siz içerden önlem aldığınızda dışarıyada olumlu yansıyacağını unutmamak gerekir.bazen salatalık kabuğunu atmayıp yüzümüze maske yapan yada yediğimiz meyvanın kabuklarını cildimize süren süren insanlara denk geliyoruz.bunun hormonlumu diye endiş taşıdığımız gıdaların günümüzde olumlu olup olmadığı kosunda git gellerim var.yalnız sigara alkol gibi sağlığa zararlı olan şeylerin cildimizede zararlı olduğunu biliyorum.ayrıca iç organlarımızada zararı dokunmaktadır.bol suyu cildimizin temiz ve canlı ollması için çok önemli olduğunu hiç bir zaman unutmamalıyız.kimyasal ürünlerin cildimize zarar veridğini unutmamalıyız bu şekilde tüketilen ürünerin hem cebimize hemde cildimize zarar verdiğnii düşünmeliyiz.çünkü bu birpazar kim nasıl müşteriyi kendi ürettiği ürünü satış konusunda ikna ederse o kadar cok para kazanılır.

0

eğer kimyasal bir malzemelerden oluşmaktaysa cildimize çok büyük zarar verir cildimizde yaralar zedelenmeler kötü izler bırakır...
doğal kremleri seçmelisiniz.

0

kök hücre tedavisi benzeri yenilenme yanlısı eskime ve yaşlanma karşıtı cilt tiplerine göre değişen krem türleridir

0

cilt temizlemr ürünleri cildi iyileştirmez bence kötüleştirir

0

cilt yaşlanmasını önleyici maddeleri bilmiyorum ancak cildinizin daha az yaşlanmasını istiyorsanız sigarayı bırakmanızı tavsiye ederim çünkü sigaranın insan cildini yaşlandırdığı klinik olarak test edilmiştir.