0

yüzü temiz tutmaliyiz sabun arada yikamak gerekir krem mutlaka kullanilmalidir nemlendirici

0

yüz yaşlanmasını önlemek için daha çok cildinizi temiz tutmak gerekir çünkü cildimizin temiz olmazsa dışarıdaki mikroplar cildimizi yapıştığı için genellikle yaşlanma sebebi. o yüzden ilk önce yüzümüze sürekli temiz tutmalıyız. yaşlanmayı önlemek için mesela maya ile bir karışım yaparak yüzünüze sürebilirsiniz. mayanın içine bir kaşık yoğurt koyularak cilde sürülür daha sonra 40 dakika bekle direk yüzümüz zaten gerilmiş oluyor. daha sonra ılık su ile yıkamak gerekir bunu sürekli uygulamak gerekir haftada en azından iki kez uygulamak gerekir.genel anlamda yaşlanmayı önlemek için bunlar yapılabilir. bir de en önemli nokta mutlu insanlarla beraber olmaktır sizi üzecek insanlardan uzak durmalısın. çünkü genellikle stres üzüntü yaşlanmayı çabuk ilerlemeyi sağlar.

0

yüz yaşlanmasını önlemek için yüzü dinlendirmek gerekir. makyaj yapmamak, yüzü soğuk suyla yıkamak, yüzü yıkandıktan sonra kurulamamak gerekir. doğal maskeler ile cilde bakım yapılabilir. gül suyu ile bakım yapılabilir.

0

yüz güzelliği ve yaşlanmamak için namaz kılmak bence. yüzümüze ayrı bir güzellik geliyor. yazın güneş kremi , kışın iyi bir nemlendiriciyle ciltimiz için gerekli bakımı yapmış oluruz. maske yapmayı pek önermem. kaç kere yaptim. hiç bir faydasını giremediğim gıbı daha kötü oldu cildim. helede üzüm sirkesi maskesi yüzümde leke yaptı.durmadan cildiyeye gidip duruyorum.

0

birçok maske kurleri var onlardan uygularsak yaşlanmayı bir nebze düşürebiliriz. ama her ne yaparsak yapalım yinede yüzümüz yaslanir ve yaşlanmayı geciktirmek için kirisan yerlerimizi uyararak canlanmasini sağlayabiliriz.

0

onleyemeyiz.
bu böyle. hücreler yaşlanıyor ve ölüyor zamanla. cilt yaşlanmasını tıpkı ölümü onleyemedigimiz gibi onleyemeyiz.
sadece yavaşlatma şansımız var.
sigara cildi çok bozuyor.
kesinlikle sigara kullanılmamalı.
cilt temizliği çok önemli.
buna ek olarak nemlendirici kullanmak lazım.

1

maske krem vb bakim arac gerecleri kullanarak onleyebiliriz veya sigara icmeyerek.

1

yüz yaşlanmasını önlemek için yüzü daima temiz tutmalıdır. krem ve nemlendiriciye ihtiyacımız vardır.