0

cildin yaşlanmasını önleyen bir sürü hatta birçok farklı farklı ürünler bulunmaktadır. bu ürünler gözle görülür sivilceleri kırışıklıkları ve göz altındaki sarkıkları önlemektedir. marka verecek olursak nivea dove ve daha adını sayamayacağımız birçok ürün bulunmaktadır. bu ürünler sadece birkaç süreliğine bu sadece gözle görülür sarkıtları ve farklı farklı zararları engeller. ama şunu söyleyeyim ki bu malzemeler fazlasıyla kimyasal içerdiği için vücuda gözle görülür güzellik sağlamasından ziyade içeri taraftan zarar vermektedir. benim tavsiyem kullanmayınız

0

aslında insanları doğal ürünleri kullanması daha iyi gelir. bunu haricinde doğal malzeme içermeyen yaşlılık karşıtı ürünlerin aslında pek bir anlam ifade etmediğini görebiliriz.

0

ciltte yaşlanmayı önleyici krem ve destekleyici birçok krem ve değişik şekildeki ürünlerin vücuda az ufak da olsa hiç bir faydası bulunmamaktadır. bulunmamasının sebebi ise birçok içerisinde kimyasal madde ve farklı farklı zararlı maddeler bulundurmasıdır. içerisinde adını bile bilmediğimiz farklı farklı birçok zararlı madde bulunmaktadır zaten doktorlara ve uzmanlara sorduğunuz zaman hiçbir şekilde en ufak faydasının bile bulundurmadığını söylediklerini duymuşuzdur. isterseniz dünyaca ünlü marka olsun yine de zararı bulunmaktadır.internetten o içeriğin adını yazdığınız zaman zararlı olduğunu göreceksiniz bunun sayesinde hastalıkların önüne geçebilirsiniz.

0

cilt önleyici bir çok ürün ve madde var.bunlar meyblen new york cilt önleyici kremleri çok ünlüdür bu ürünler genelde krem olarak satılıyor bu ürünler çok satan ürünlerdir çok sattı için bu ürünler sağlığa zarar vermemesi lazımdır bu yüzden ürünü alırken gereken soruları sormayı unutmamalıyız cildimiz önemli bir şeydir herşeyden önce bizim dış görünüşümüzdür bu yüzden dikkat etmemiz önemlidir bu ürünler genelde ezcane ve benzeri yerlerde satılır fiyat ağırlı ise

0

cilt yaşlanmasını önleyici bakım tekniklerini bilmeyen birinin böyle bir şey yapmaması gerekiyor. çünkü bilmeden vücuda zarar verebilir. belki de geri dönüşü olmayan bir durum söz konusu olabilir. uzman kişiler tarafından yapılırsa daha sağlıklı olur. cilt bakımı ürünleri vücuda zarar verebilir. çok dikkat edilmesi gerek. vücuda zararı büyük olabilir. aslında böyle bakım ürünlerine ihtiyaç yok. çünkü bu allah'ın bir izni. allah isterse yaşlandırır, isterse gençleştirir. vücudumuza dokunmak lazım. çünkü bizim en güzel halimiz doğal halimiz. doğallığımızdan çıkmamamız lazım. yapay ürünler kullanmamak lazım. kullanacaksak doğal ürünler kullanmalıyız. çünkü kim bilir yapay ürünlerin içinde neler var. doğal ürünlerin içinde en azından az da olsa ne olduğunu biliyoruz. mesela bitkisel yağlar da kullanabiliriz. bitkisel yağların vücuda sağlıklı olanları tercih edilmelidir. bitkisel yağlarında doğal ve yapay olanı da var. halayları vücudumuza zarar verebilir. her şeyin en güzeli doğal olalı. yaşlanmayı geciktirmenin en iyi yollarından biri de spor, egzersiz, sağlıklı gıdalar, temiz hava vb. bunlarda önemli. mesela her sabah spor yapmalıyız. her gün en az 10.000 adım atmalıyız. tabi bunlar yani ne kadar önler yaşlanmayı bilmem ama. en sonunda vücut ne yaparsan yap yaşlanacak. buna karşı çıkamazsın. sokaklarda üstü açık ürünler tüketilmemeli. çünkü onlarda bayağı zararlı, tehlike yayıyor. mesela açıkta satılan simitler, kurabiyeler, çerezler vb. yüz için aleovera bitkisi kullanılabilir. gerçekten çok faydalı bir bitki. yüze çok iyi geldiği söyleniyor.

0

cilt yaşlanmasını önleyici ürünler cilde etkisi olup olmadığını bilmiyorum. sanatçılar hep cilt bakım ürünleri kullanırlar daha genç görünmek için gerçi yaşlılığı da kabul etmez. yaşı ilerleyenler yaşlanma karşıtı ürünler kullannmaya başlarlar psikolojik bir problemde olabilir.

0

insan derisi, diğer tüm organları gibi vücudun işleyişine bağlı olarak sağlıklı yapısını sürdürebilir. fakat diğer organlardan farklı olarak cilt sağlığı dış etkenlere de bağlıdır. sıcak nemli hava, soğuk hava, toz, güneş ışınları vb birçok etken, zaten insan ömrüne bağlı olarak ancak belli bir süre sağlıklı kalabilecek cilt sağlığımızı olumsuz etkileyebilir. bu arada hormonal nedenler, aşırı stres veya cilt yapısında doğuştan bulunabilen hassasiyet de cilt yapısı ve sağlığını olumsuz etkileyebilmekte.
cilt yaşlanmasını önleyici ürünler esasen cildin ihtiyacı olan vitaminleri verip, doğru nem dengesini sağlayarak cildin elastikiyetini korumaktadır. örneğin kuru cilde sahip olan biri kendi cilt tipinin gerektirdiği cilt bakım ürününü kullanmazsa kuruluk problemleri çok ciddi sıkıntılara neden olabilir. çünkü vücudun suya yani neme ihtiyacı vardır. cildimizi de aynı bu şekilde görmek gerekir. gerekli nemi bulamayan deri zamanla daha da fazla kuruyarak zarar görecektir. bu zarar, kırışıklık, çizgiler ve sonrasında çatlaklar şeklinde karşımıza çıkabilir. bunun aksine aşırı yağlı bir cilt de düzenli bir şekilde ve cilt tipine uygun bakım görmezse akne, siyah nokta ve yara gibi sıkıntılara maruz kalacaktır.
cilt yaşlanması aslında tüm canlılarda ortak olarak görülen doğal bir durumdur. cilt tipine uygun bakım yapmak bahsettiğimiz bu yaşlanmayı geciktirecektir. günümüzde bu problemlerin etkilerini ciddi şekilde azaltacak birçok ürün ve yöntem vardır. periyodik medikal cilt bakımları, dermapen, mezotetapi, kimyasal olan ya da olmayan peelingler cildin ihtiyacı olan vitaminleri vermek için kullanılan yöntemlerdendir. zaten cilt yaşlanmasını önleyici ürünlerin temel prensibi de budur.
tüm bunlarla birlikte sağlıklı bir cilt yapısına sahip olabilmek için cildi temiz tutmak da gerekir. temizleyici ürünün yine cilde uygun olması gerekir. ve bu temizleme işleminin düzenli olarak yapılması şarttır. ancak temiz cilde kullanılan "cilt yaşlanmasını önleyici ürünler" istenilen sonucu verebilir. fakat daha önce söylediğimiz gibi bu ürünler ne kadar düzenli ve doğru kullanılırsa kullanılsın cilt de diğer organlarımız gibi bizimle birlikte yaşlanır. yaş ilerledikçe oluşabilecek sorunlara karşı koyma gücünü zamanla kaybeder.

0

cildimiz maalesef ki doğduğumuzdan itibaren yaşlanmaya başlayan bir organımızdır. ne yaparsak yapalım girdin tamamen yaşlanmasını durdurmak mümkün olmamaktadır. ancak kişisel bakımlarımız aksatmayarak ve bazı yaşlanma karşıtı ürünlerden yardım alarak yaşlanma belirtilerini yavaşlatmanız mümkündür. hayatımız boyunca cilt yaşlanmasını hızlandıran bazı etmenlerle boğuşmak durumunda kalırız. aslında cildimizin yaşlanma hızını genellikle genetik durumumuz belirlemektedir. bazıları bu konuda oldukça şanslı ve ilerleyen yaşlarda dahi çok genç bir cilde sahip olabiliyorlar. bunun dışında çevresel sebeplerden dolayı da cildiniz erken yaşlanma bilir özellikle hava kirliliğine sürekli olarak maruz kaldığımızda cildiniz bundan olumsuz yönde etkilenecektir. son olarak da beslenme bozuklukları sebebiyle cildiniz daha hızlı yaşlanabilir.sağlıklı ve dengeli beslenen bir kişinin cildi de sağlıklı olacağı için çok daha geç yaşlanmaktadır. ayrıca sigara kullanımı, düzensiz uykular ayrıca güneş koruyucu ürünler kullanmadan bildiğin uzun süre güneşe maruz kalması kendini yapısını bozan etkenlerdir.bu etkenlerden genç kalmasını sağlayan kolejenin yavaş yavaş yok olmasına neden olmaktadır. yaşlanma karşıtı ürünler alacağımı zaman özellikle serbest radikallerin oluşmasının önüne geçecek,yoğun nemlendirici özelliği olan ve kolajen ile cilt hücrelerini dileyecek yapıda olmasına dikkat etmelisiniz.yaşlanma karşıtı ürünler cildinizin derinlerine nüfuz ederek cildinizin kaybetmiş olduğu hücrelerin yenilenmesini sağlar ayrıca kolejini arttırarak cildinizin çok daha parlak sıkı ve bu sayede de genç görünmesini sağlar.özellikle yoğun nem vadeden ürünler cildinizin karışmasını engelleyici yapılardadır. almış olduğunuz ürünlerin içerisinde c vitamini olmasına dikkat etmelisiniz çünkü c vitamini serbest radikallerin oluşmasında önüne geçerek cildin gençleşmesine yardımcı olmaktadır. ayrıca c vitamini sayesinde yaşlanma sebebiyle oluşan ciltteki kahverengi lekeler zaman içerisinde açılmaya başlar. yine c vitamini kullanımı ile kolajen sentezi artırılmış olur.c vitamini olan ürünleri direkt olarak cildinize uygulayabileceğiniz gibi besinlerden de alarak içerden etki göstermesini sağlayabilirsiniz.yaşlanma karşıtı bunları uygularken muhakkak cildinizi güzelce temizledikten sonra dairesel hareketlerle ve yerçekiminin tersi yönde yani aşağıdan yukarıya doğru hareketler ile uygulamanız ürünün etkisini çok daha fazla arttıracaktır.ayrıca yaşlanma karşıtı ürünlerin içerisinde antioksidan bakımından zengin olan e vitamini olmasın ciltte bulunan kırışıklıkları açarak çok daha genç bir görüntü oluşmasının sağlamaktadır. yaşlanma sürecini en azından a vitamini ve bunun yanında hücre yenilenmesinde arttıran b3 ve b9 vitaminlerinin de bu kremlerinin içerisinde olması yaşlanma ile savaşta kremin etkilerini arttırıcı vitaminler dir.bu vitaminlerin sadece ürünlerin içerisinde olmasını değil besinler yoluyla da alabileceğinizi unutmamalısınız...sağlıklı beslenerek içerden de bunu desteklemelisiniz.

0

düzenli madde yapmak nemlendirici sürmek cildi sıklaştırır arada peeleng yapmak ölü cildi atar

0

cilt ürünleri faydası olduğu kadar zararları da vardır deriyi teni kurutabilir kanser riskini artırabilir iyi marka cild losyonlari ve ya cild malzemeleri alınması lazım en kötü ihtimal kansere ve ölüme götürebilir

0

ben dışarda satılan ürünlerin sağlıklı olduğuna inanmıyorum.bu işin parasal yönünü düşünüp halkın sağlığını önemsemeyen firmalar,sevilen tanınan kilşilere reklam yaptırıp onların amacıyla kar peşindeler.bazen röportajlarında o üründen bahsetmedikleri tamamen doğal olarak kendilerince cilt temizleyici maske krem tarzı şeylerden bahsediyorlar.bence kişi öncelikle sağlığını çok dikkat etmeli cildin canlı ve parlak olması için bol su içmesi gerektiğini duymuştum.çünküyediğimiz yiyeceklerle içeriden sağlıklı cilde sahip olmanın ilk aşamasını geçmiş oluyoruz.
gül suyu cildi temizlemek ve canlandırmak için çok faydalı hem kokusuda çok güzel,doğada bazı yerlerden aldığımız killerde cilde faydalı.sterstli olmamak spor yapmak.bazı yüz egzersizleri yapmak cok fayda sağlayacaktır.yazın ve kışın cildimize cok dikkat etmeli yazın öğlen sıcağında cildimizi güneşe maruz bırakmamalı şapka ve gözlük kullanmalıyız.cildimiz yaşımız ilerledikçe yaşlanmaktadır.

0

en güzeli doğal bakımlar kullanacağımız ve iyi geleceğini düşündüğümüz tüm kremler kimyasal olduğu için zararı vardır yararı yoktur

0

avakado yemek yada krem yapmak ve devamlı kullanmak

0

kullanılan ürnn özellikle bitkisel olmasında fayda vardır.mesela ewde yapılan doğal maskelerin cilde faydası daha fazladır üstelik mutfağımızdaki malzemelerle yaptığımız için maliyet olarakta bizi zorlamaz aynı zamanda bol sıvı alınmalı asitli içeceklerden ve paketli gıdalardan uzak durulmalıdır.makyaj temizleme jelleri yerine makyajı temizlemek için gül suyu kullanılabilir

0

aslında ne yaparsak yapalım zamanın cildimize yapacağı deformasyonunu önleyemeyiz ancak bir takım antiaging ürünlerle bunu geciktirebiliriz evet bazı bakım ürünleri yaşlanmayı geciktirdiği gibi cildi tazeleyebilir nem kaybını önler ancak düzenli kullanıldığında tecrübeyle sabittir öneririm özellikle bitkisel içerikli ürünleri fakat en güzel şey bol bol sıvı tüketmek güzel sağlıklı uyku ve spor hep genç kalmak ve mutlu olmak istiyorsanız gülümseyin en büyük iksir mutlu olmaktır hiç unutmayın stres ve takıntılı olduğunuz sürece hiçbir şeyin faydası olmaz

0

öncelikle bu tür ürünler yerine doğal ürünler kullanın salata kabuğu, patates kabuğu gibi çünkü böyle cilt bakımı için kullanılan kremler veya başka bir ürün kimyasal içeriyordur. kimyasal cildi zamanla içinden tahriş eder ve kendinize zarar verirsiniz gözünüze gelirse görme bozuklukları gibi sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. çok fazla bu ürünler kullanılırsa veya bilinmeyen markalar, ph değerine bakmadan kullanılırsa yüzünüzde yaralara bile sebep olabilir. daha çok yaşlandırır ve yaralar yüzünüzün böyle olmasını istemezsiniz bunun yerine dediğim gibi doğal ürünler kullanmanızı tavsiye ederim

0

cildin elastikiyetini arttırıp canlı görünmesini sağlar

0

ccildinizin sağlıklı olması nı istiyorsanız beli başak'ı kurslara uymaniz gerekli.

1

ya olduğunuz gibi gorunun yada görundugunuz gibi olun mevlanının dediği gibi bence sürmeye hiç gerek yok elbet yüzler kırışacaktır seninde kırışacak benimde kardeşim.

0

bitkisel yağlar daha sağlıklı kimyasal madde içeren bakım ürünlerine dikkat edilmesi gerekir.