0

devamlı küsüp barışmak ilişkileri olumsuz anlamda etkiler çünkü insanlar iletişim kurmazlar birbirlerine küserse ve birbirleri ile sorunlarını paylaşmazlarsa bu zamanla insanın içinde birikir ve sonunda bir şekilde ortaya çıkar patlama seviyesine gelir ve insanlar birbirini kırar daha çok yıpratır. iletişimsizlik çok ciddi bir sorun ilişkiler de konuşmak anlaşmak orta yolu bulmak gerekir hiç değilse çözüm üretmek ortak bir nokta da buluşmak gerekir karşılıklı olarak. iki tarafta birbiri için empati kurar birbirini anlamaya çalışırsa daha iyi olur ilişki de ki düzey enazından konuşarak anlaşabilirler birbirlerine hak verebilirler yanlışlarını fark edebilirler. ama kğserek karşımızda inin ne hissettiğini ne düşündüğünü bilemeyiz ve anlayamayız bu yüzden de kendimizi doldururuz karşınızdaki hakkında farklı düşüncelere kapılırız sinirliyken orayı terk etmek veya konuşmamak doğru bir davranış olabilir enazından sakinleşmek için ama daha sonra bu sorunu çözmek için konuşmak durumundasınızdır. yani küsmek bir fayda sağlamaz siz ne kadar küs kalırsan kalın bu bir işe yaramaz sadecesiz ve karşınızdaki insan üzülür ve bu böyle devam ettikçe de anlaşamazsınız. ortak nokta bulmalı kendi gururumuzu kurmalı ve karşınızdaki insan ile düzgünce yapıcı bir dille güzel bir üslupla konuştuğumuz zaman karşımızdaki insan da bize o üslupla cevap verir yani genel olaak böyledir her ilişkide böyle olacak diyemem tabiki. çünkü herkesin karakter biçimi yapısı bakış açısı düşünce tarzı olan olaylar durumlar tepkiler farklıdır. ama şu bir gerçekçi küserek anlaşamazsınız ancka konuşarak bir yola bir çözüme ulaşabilirsiniz.

0

sık sık küsüp barışmak bence evliliği yıpratır. bir süre sonra insan soğur olumsuz etkiler yani

0

benm 12 senelik bir ilişkim var belki bizim kadar küsen insan yoktur ama aşkımız halen çok şükür gün geçtikçe dahada büyüyo bana göre ortada büyük bir aşk varsa sürekli küsmeler ilişkiyi bozmaz aksine araya özlem hasret girdikçe daha bir aşk dolu oluyorsun.şahsen ben küs kaldıkça daha bir aşkla özlüyorum yanına gidip öpüp sarılasım geliyor.küsmeler bizi yıkmaz bizim birbirimize olan aşkımızı hiç bişey yıkamaz

0

ortada güven yoksa kavga etmeye neden fazla demektir güvensiz de ilişki olmaz

0

çevremde çok sık kavga eden bir çok insan var ve bu iki tarafıda kötü bir şekilde etkiliyor. birbirlerinden soğuma olsun, yorulma olsun, saygısızlık olsun her şekilde kötü sonuçla bitiyor böyle ilişkiler. o yüzden bence vaktiniz varken, sevdiğiniz insanı kaybetmeden değerini bilmek gerekir

0

herşeyin fazlası zarardır. çok sık oluyorsa o ilişşkinden fayda gelmez

0

ayrılıkta sevdadandır kötü etkileyeceğini düşünmüyorum...

0

ilişkinin ciddiyetini, ağırlığını, saygınlığını zedeler diye düşünüyorum.

0

sık sık küsüp barışmayı ben ilişkiler için sağlıklı bulmuyorum. ne sevgili olayında ne de arkadaşlık. sevmiyorum ben öyle şeyleri. çok sıkıntılı buluyorum.o ilişki çok da gitmez bana kalırsa..

0

yap boz gibidir sıksık küsüp barışmak. yap bozu belli bir süre bozar yaparsın sonra parçaların birleşim yerleri yalama olur ve tutmaz artık. ilişkilerde böyledir. sürekli tartışmak hiçbir zaman iyi değildir. sorunlar çözülmeden ilerlemek daha büyük sorunlara gebedir. bugün küsüp yarın barıştığında ilişkinin tılsımı bozulur. heyecanı kaçar ve tat vermez bir hale gelir. büyüklerin dediği gibi ufak tefek kavgalar tartışmalar ilişkinin tuzu bi beridir diye. fakat sağlıklı bir süreç için fazla kavga etmek sıradanlaştırıp aradaki duyguyu yok edecektir. saygınım azalmasına sebep olacaktır ve tahammül sınırını düşürecektir. öncelikle her şeyi sorun edip tartışmaya dönüştürmemek lazım. incir çekirdeğini doldurmayan şeyler için kalp kırmaya gerek yok hiçbir zaman. kavga edip tartıştıktan hemen sonra barış sağlanıcaksa o kalbi kırmanın kimseye hiç bir faydası yok. oyuncak gibi değil ilişkiler yapıp bozulacak kadar mekanik hiç değil. duygusal bağlar zayıflamaya başladığı an yıpranmada başlar ve her şey tadını kaçırmaya doğru gider o andan sonra. bu nedenle her şeyi kavga için fırsat bilip tartışmamak gerek. tolerans gösterilmeli ilişkiye.

0

tamam küsmekte bı yere kadardır ama sureklı küsmekte ılıskıyı bıtırır

0

bunlar soru arkadaşlar yaşadıklarımızı yazmıyoruz burada tavsiye vermeye girişilmiş bitir o ilişkiyi filan. iyi de benim bir ilişkim yok ki 4 yıllık evli ve anneyim ben. bu sorular hayata dair sorulardır yaşadığımız için yazmıyoruz. bu konu da benim fikrimi de bir yazan olmuş zaten. kesinlikle yalama olur o ilişki ve bir yerden sonra verev kesilen kumaş gibi dikiş tutmaz hale gelir. ciddi kırgınlık olabilir fakat sık sık küslük boş kapristen kaynaklanır. o ilişki aşktan sevgiden dolayı yürüyen bir ilişki değildir muhtemelen bu kadar da net. sağlam ilişkiler zamanla olur ve bir yerden sonra sen ben biter biz başlar. sürekli küsen çiftler de diyalog kopuk olduğu için sen benden asla bize geçiş olmaz muhtemelen o ilişki uzun soluklu olmaz.

0

valla çok tehlikeli bir durum bence kavga etmemeye özen gösterin ve kendiniz ile ilgili bi değerlendirme yapıp oturup konuşun ayrılmak çözüm değil seven insanlar ayrılmayı düşünmez çözüm arar.

0

kötü etkiler. aradaki ilişkiyi yıpratır cünkü. bir süre sonra sürekli huzurunun bozuldugu kisi ile arasindaki muhabbeti koparabilir o kisi. günümüzde kardesler küsüp kanlı bıçaklı oluyorlar.

0

sık sık küsmek ilişkileri zayıflatır.çinkü insan ne kadar sık küserse diğer kişiye olan güvenden kaynaklanır.karşıdaki birey ise şu soruyu sorsr kendine;benle her sebepten küsen birisi ileride beni her konuda mahçup edebilir diyip ilişkiyi sonlandırabilir.

1

o ilişki yalama olmuş olan vida gibi olur bir zaman sonra tutmaz.

0

evlenince cok kavga edersiniz demedi deme

1

bitir o ilişkiyi hayır gelmez . sen yipranirsin başka birşey olmaz .