0

kesinlikle etkiler. eğer bir kere güvenin kırıldıysa bir sonrakinde iki kere düşünüyor insan. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye boşuna denmemiş.

0

evet. bana kalırsa etkiler. çünkü diyelim aldatılma oldu ve o şekilde bitti. e o kişi bir sonraki kişiler için hep aynı şeyi düşünecek..bu da aldatır mı acaba ? güvenebilir miyim? tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım gibisinden sorular soracaktır.. benim bir ara öyleydi mesela . insan hep öyle şeyler yaşadığı zaman bir sonraki kişiler için acaba mı diye bir geri adım da atabiliyor.

0

kötü biten bir ilişkiden sonra erkek veya kadın artık yeni aşklara biraz ara verecektir. çünkü yeni aşklarda da kötü olaylar yaşarım diye çekingenlik olabiliyor. yeni aşklar kurduğunda da eski ilişkisinde kötü olayları hep hatırlayacaktır.

0

kötü biten aşklar yeni başlayan ilişkileri etkileyebilir etkilemeyedebilir. bu soru aslında nereden baktığınıza bağlı biraz. örneğin, geçmiş ilişkiniz de güven problemi yüzünden kötü biten bir ilişkiden çıktınız. bu durumda yeni başladığınız ilişkide güven problemi yaşamanız doğaldır. çünkü başka bir insanın sizin üzerinize de yaratmış olduğu bu etki yeni tanıştığınız insanla aranızda ilişkiyi de etkileyebilir. bu yüzden biz insanlar ilişkimiz biter bitmez hemen başka insanlara yönelmemeliyiz. biraz zaman bırakmalı kendi başımıza kalmalı düşünmeli ve bu durumu atlayabilmeli ve kabul etmeliyiz. daha sonra başka bir ilişki yaşadığınız zaman ne kadar güven problemi hissedersen hissedin tanıdığınız insana fırsat vermeyi deneyin. onu başka biriyle kıyaslamayarak o olarak başka biri olarak değerlendirin. varılan önyargılaramızı başka insanlar üzerinde test etmekten vazgeçmeliyiz. kötü biten her aşk yeni ilişkileri olumsuz etkilemez ancak geçmişte izi kalan herhangi bir durum yneş ilişkinizde de karşınıza çıkarsa bu yeni ilişkinizi etkiler.

0

aradan zaman gecmesi lazim bu zamanda iyilesmis olmak lazim.boyle bile olsa yine de yeni iliski rayina oturana kadar etkiledigini dusunuyorum

0

ilişkinin bitiş şekline göre değişir. örneğin: aldatılmışsan yeni ilişkide uzun vadeli olması düşük ihtimal