0

aynı fikirlerde olmayan insanlar birbirlerinin görüşlerine saygı duymazlar çünkü kendi görüşlerinin doğru olduğunu, ancak karşısındaki insanın görüşünün yanlış olduğunu düşündüğü için karşıdaki kişinin görüşüne saygı duymaz. bunu çözmenin tek yolu ya saygılı bir insan olacaksınız, ya da insanların görüşlerine her konuda saygı duyacaksınız ki, o da farklı zamanlarda farklı anlarda sizin görüşlerinize saygı duysun.

0

insanlar farklı fikirlere olabilir bu çok normal yani herkesin kendine ait bir düşüncesi ve görüşü vardır. ancka bazı insanlar kendi fikirlerini karşı tarafa da aksettirmek isterler veya karşı tarafın söylemiş olduğu fikirlere saygı duymazlar ve sanki kendi bildikleri doğruymuş gibi kendi bildiklerini öne sürerler. herkes kendi fikrini paylaşabilir düşünebilir konuşabilir kendini ifade edebilir böyle bir özgürlüğü vardır herkesin her konuda. işinize gelir yada gelmez beğenir yada bepenmezsiniz veya sever yada sevmezsiniz bu önemli değil önemli olan insanların görüşlerine ve fikirlerine saygı duymaktır. bazı insanlar saygı göstermiyor çünkü kendi düşüncelerini fazla önemsiyorlar ve sbait fikirlerinden dolayı da başka düşünceleri kabul etmekte zorluk çekiyorlar aslında kabul etmek zorunda değil insanlar başkalarının fikirlerini ancak saygı göstermek zorundalar. ayrıca insan hayatı boyunca sürekli birşeyler öğrenebilir ve başka insanlarda bir şeyler öğretebilirleryabi insan konuşarak dinleyerek anlaşır ve iletişim kurarak ancak birbirinin dilinden anlar düşündüklerimiz iyiy bir şekilde ifade edebilsek, karşımızdaki insan da bunu anlayabilir ancka bu 8nun anlayabilme kapasitesine kendini yetiştirme durumuna bağlıdır bana iyiy gelemeyen birşey dize iyi gelebilir veya benim sevdiğimi siz sevmeyebilirsiniz bundan doğal birşey olamaz. insanlar kendi duygularına ve düşüncelerine fazla önem veriyor herke siçğn kendi duygu ve düşünceleri önemlidir ancak bu duygu ve düşünceler zamanla değişebilir kendimizi geliştirdikçe daha farklı bakabilir ve daha farklı düşünebiliriz bir çok konuda. bu bakımdan sabit fikirli olmamak herşeye öyle kötü körüne inanıp bağlanmamak ve herşeyi körü körüne de savunmamak gerekir bana kalırsa.

0

çünkü herşeyi kendilerinin bildiğini iddaa ederlerde o yüzdenbirbirlerine saygı duymazlar

0

aynı fikirde olmayan insanlar hoş görülü olamadıkları için birbirlerinin fikirlerine saygı duymazlar.birde her şeyi en iyi ben bilirim havasında olanlar vardır.bunlarda aynıdır.