2

deniz çakır'a yapılan kesinlikle algı yönetimidir. bilerek bunu yapıyorlar. kimse de o türbanlı kızlara siz bile isteye alkol olan mekana geliyorsunuz demek ki burası arabistan değil ki, siz bu derece özgürsünüz diye de kimse birşey demiyor. koskoca devletin başı da alıp deniz çakır'a sarıyor. neden? gündemi değiştirmek için. ekonomik krizdeki ülkemin güzel insanlarının dikkatini başka yöne çekmek için.

1

deniz çakır'a yapılan olay kesinlikle algı yönetiminden başka hiç bir şey değildir. insanlar herşeyin farkında zaten. sadece kıt beyinli olan insanlar bunun farklı bir durum olduğuna inanır. kadın zaten suçlu olsa ısrarla görüntüler var demez. kendinden sonuna kadar emindir ki böyle bir şey diyor. zaten hemen bunu konu edip benim baş örtülü bacım diye savunmalar çıktı ortaya. işin özü bu ayrıştırma yapan kesim bellidir.

0

deniz çakır topluma örnek olabilecek bir sanatçı, ben öyle bir harekette bulunacağını hiç sanmıyorum çünkü kayıtlar ortada üzerine çamur at lekesi kalır moduyla ismini kirletmekten başka bir şey ellerine geçmiyor.nerede yaşadığımızı olayların içindeki insanın sıradan biri olmadığını unutmamalıyız, algı yönetimine gelerek oynanan oyunlara karşı dolduruşa gelmemeliyiz.

1

evet algi yonetimidir. kadının oyle birsey yaptigina dair kanit sunamiyorlar. bir bitirme cabasi var boyle guzel insanlaei.