0

şuan istediğim şehirde yaşamıyorum. umarım bir gün istediğim şehire yerleşirim

0

evet istediğim şehirde yaşıyorum. ama nedense içimde bi mutsuzluk var diğer şehirlerde yaşasam daha mı mutlu oluyorum düşünmeden edemiyorum

0

evet istediğim şehirde yaşamaktayım.bu arada yaşadığım şehir istanbul.

0

istediğim şehirdeyim ama nedense insan bi daha iyiyisni istiyor

0

insanın hayatını idame ettirdiği şehir çok önemli. hatta o şehrin aurası ve o şehre karşı bakış acımız beklentilerimizi katarsak yaşamış olduğumuz yer daha bir önem kazanıyor. şahsen ben bulunduğum şehirde çok mutluyum diyemem ama mutsuzum da diyemem ortada bir durumda fikre sahibim.çünkü bulunduğum şehir konum itibariyle merkezi şehirlerden bir tanesi ve ulaşım açısından da hoşuma giden bir konuma sahip. şehirle ilgili olumsuz olan görüşümse, çok fazla iç içe girmiş binaların olması ve insanlarının çok fevri ve asabi olması. samimi insanların olduğu bir yerde büyüyüp,deniz kenarında bir üniversitede okuduktan sonra deniz'i olmayan ve yeşilin az olduğu bir şehirde yaşamak biraz zor geliyor insana.çünkü bu şehirde sosyal hak deyince insanların aklına kafeler ve avm'ler geliyor ve ben bu tarz kapalı yerleri çok sevmiyorum açıkçası.

0

evet istediğim bir şehirde yaşıyor kırşehir'de kırşehir insana huzur veren en önemli yerlerden biridir zehri insanı huzurla ve mutlulukla doludur kendini geliştirebilen alt yapı bakımından üstün bir yerdir türkiye tarafından herkese bilinmeyen bir yerde olsa da ben tarafından çok seviliyor önemli olan benim buraya karşı sevgi ve dolu hissetmem tır ni insan kırşehir de çok kolay olurdu geçinebilir evler bakımından uçuyor hayat bakımından kolay ulaşım bakımda fazla zorluk yok yani her insanın yaşayabileceği yerdir temiz havası vardır insanları gelişmiştir huzurla şevkat ile doludur mutluluk içinde yaşayabilir mi ya insan burada kalmak istiyorum inşallah işim de burada olur da sevgiyle mutlulukla burada kalır inşallah her insanda istediği yerde kalsın huzurla mutlulukla dolsun

1

aslında istediğim şehir diyemeyiz tam olarak sadece burada büyüdüğüm için be bu şehirde dostluklar arkadaşlıklar kurduğum için bu şehirde olmak beni mutlu ediyor ancka başka şehirde de olabilirdim örneği karadenize de yaşayabilirim. ya da bir köy hayatı yaşayabilirim ne bileyim işte ben yalillik manzara doğa harikası yerleri sevdiğim ve bu tür yerler ilgimi çektiği için ankarada oturduğumuz semte genellikle binalık alanlar oldu u ve yeşillik fpek kalmadığı için burası bazen üstüme üstüme geliyor yani bu sebepten belki başka şehirde yaşamak beni dha çok mutlu edebilirdi ancak tbaş burayıda seviyorum çünkü çocukluğum gençliğim burada geçti ve arkadaşlarım yakın dostlarımın burada olması ailemin burada olması da benim için ayrı mutluluk. ama dediğim giib doğa olarak başka bşr yerde yaşamayı cnaı gönülden isterdim.

0

hayır istediğim şehirde değilim ya .
keşke başka yerde olmak için baya dua ediyom yanı .
burada insanları beş para etmez yani , öğrenci diye geldik adamalar öğrenciyi sadece para kaynağı görüyor .
arkadaş evler çok pahalı öğrenciyiz diye .
adamalar bize iki artı bir diye ev kiraya veriyor gelin görün kü ev kümes kadar , adam balkondan bozma odaya beş yüz tl istiyor .
bu insanlık mı değil yani sadece kul hakkı yemekten başka bir şey değil , sorsan hepsi müslüman ve namazında görünüyorlar sabah , akşamlarıda kızların peşinden koşturuyorlar .
adamlar askere bir lira olan şeyi beş liradan veriyor .
ve ben kesinlikle bu şehirde yani istediğim şehirde değilim .
allah inşallah burada temelli bırakmaz.
sevdiğim insanla seçtiğim bir şehirde yaşamak isterdim insanlardan uzak , sakin , doğa içinde , hayvanlar beslemek isterim .
inşallah allah nasip ederse yapacaz .

1

evet hemde şehirlerin şehiri istanbul.

0

maalesef hiç istemediğim çok mutsuz hissettiğim bir şehirde yaşıyorum.

0

evet istediğim şehirde yaşıyorum.