0

şehirde yaşıyorum. ama burası da aynı köy gibi küçük olduğu için ikisinin de birbirinden pek bir farkları yok.

0

şehirde yaşıyorum köy hayatınımda istiyorum

0

ben şehirde yaşıyorum fakat yaşadığım şehir istanbul olduğu için türkiye'nin en büyük köyünde yaşadığımı da söyleyebilirim. çünkü istanbul her ne kadar bir metropolitan da olsa kendi içinde köyleri olan ve yer yer kendi kırsal bölümünü oluşturmuş (kültürel ve fiziki şartları da aynı olmak üzere) pek çok alan bulunmaktadır.

0

hiç köyde yaşamadım işin doğrusu yaşamayıda sevmiyorum.
şehir gürültülü ola bilir sakıncası yok herşey hiç bir yerde doğal degilki artık
en azından büyük şehirde herşey elinin altında oluyor hastanesi okulu ulaşımı rezillik çekmiyorsun.
herkes köyde yaşamayı çok severmiş kimi işinden kimi okulundan gelmiş bırakın arkadaşlar şehir hayatına alıştıktan sonra sürekli zaten yerleşemezsiniz siz gitmeyi yerleşmeyi tatil yapmak sanıyorsunuz herhalde.

ben şehir şehir gezdim urfa izmir izmit sakarya kastamonu amasra istanbul antalya denizli çorum ankara her yerin kendine has güzelliği kendine öz insanı var
ben şehirde yaşıyorum ve şehirde yaşamayıda seviyorum

0

büyük çoğunluğumuzun olduğu gibi sessiz, sakin ve doğal hatla iç içe bir köyde yaşamaya hasret şekilde ne yazık ki kasvetli, stresli, gürültülü bir şehirde yaşıyorum.

0

malesef iş durumundan dolayı şehirde yaşıyorum.

0

şehirde yaşıyorum ama köyde yaşamayı tercih ederim sessiz sakin huzurlu bir ortam köy ama şehir öyle değil insan daraliyor

0

şehirde yaşıyorum ama bulunduğum yer ufak tatlı şirin bir yer, istanbul'un pendik ilçesinde oturuyorum ama köyde yaşamayı şehirde yaşamaya tercih ederim çünkü metropolde yaşamak çok zor ve insanı boğuyor resmen.şehirde yaşamak bambaşka olsa da herşey bulunsa da, hayat şartları arttıkça gelir gider dengesi de alt üst oluyor.

0

şu anda şehirde yaşıyorum.önceden köyde yaşadım.ilk okul ve orta okulu kasabada bitirdim.özlüyorum o günleri.

0

bundan tam 8 yıl önce köyde yaşıyordum.köy yaşamı bilirsiniz çok zordur. ben de o zor şartlarda yaşamış bir insanım ve daha sonra biz ilçeye taşınmak zorunda kaldık. çünkü okula gidemiyorduk ve köyde sular fazla olmuyordu çok sefillikti .bizde o yüzden ilçeye taşınmak zorunda kaldik.

0

şehir merkezinde yaşamaktayım. köylü değilim ama köyleri çok seviyorum.

0

şehirde yaşıyorum fakat merkeze uzağız yine de

0

şehirde yaşıyorum. köyde canım sıkılıyor

0

şehirde yaşıyorum köy hayatını sevmiyorum

0

şehirde yaşıyorum izmir/konak 'ta.