1

hayır, letgo kullandım ve ikinci el olarak muhtar çakmağı ilanı verdim fakat okulumuzda internet pek çekmediği için zamanında cevap yazamadım millete ve 15 tl ye aldığım çakmağı 35 tl ye satma fırsatını falan kaçırdım. bu işlerde güzel ticaret yapılabilir, ucuza alınan mal güzel fiyata satılabilir ama ilgilenmek ve zamanında cevap yazmak gerek :)

0

cok oldu demeyeyim de... yine sattigim ikinci el urunler oldu tabii... ister letfo'da olsun, ister sahaflara gidip sahaflarda olsun ikinci el ueun satmisligim vardir.

2

yok bizde eşimin adetidir. aman der üç kuruş için bir de uğraşacak mıyım der ve verir bir arkadaşı var ona, ya da ona sorar onun tanıdıkları varsa ona verdirir.
televizyonumuz değişmişti misal onu arkadaşına verdik. geçen sene yoğuşmalı kombi aldık, diğer çıkan hermetik vaillant kombiyi arkadaşına verdi. eskiden masa üstü bilgisayar vardır yıllar evvel onun özel yapılmış kütüphaneli masası vardı. yatak odasına koymuştuk yıllar önce yerine yeni dolap yapınca onu da ona verdirdi. saysam bitmez.
bazen diyorum, millet bunları letgo'da falan satıyor, bizde satardık.
yaa uğraşamam diyor, verecekler üç kuruş diyor.
bende o öyle deyince boş veriyorum.
ama geçen gardolabımı boşalttım. kaliteli, marka çok giysim var artık giymediğim yepyeni. onları oğlum geldiğine onun kamerası güzel resimleyip ikinci el giyim siteleri var oraya yükleyeceğim.
zira yıllardır kimseye vermeye bile kıyamadım, giymedim de.
bakalım yapabilirim umarım.

0

evet. kameramı satmıştım.güzel bir fiyata