0

yatırım yapacak olsam ben altına yatırım yapardım. yani düştüğü pek görülmedi diyebilirim. her zaman güvenli liman olarak görülüyor bilindiği üzere zaten altın. yani o yüzden altından şaşmazdım ama işte para yoookk :d :d işte o yüzden "bekara karı boşamak kolay" demiş ya atalarımız ya. :d :d aynen öyle bir durum oldu benimki de. sanki çok param varmış gibi :d :d ama inşallah buradaki kazancımı biriktirreyim, arkadaşlarıma düğün takılarını ayarlayayım bakalım para kalırsa kendime bir tane gram filan alırım sanırım. ee yani sırada ben varım evlilik için. en azından çeyizler için filan kullanılır ya da bir düğün sırasında borçlanmamak için kullanırım yani onu da. yoksa ben kim birikim/yatırım yapmak kim. bu kadar okumama para mı yetişir.

0

öyle bi param yok olsa bile altın yapardım oh ne güzel

0

yatirim yapacak olsam ben elimdeki paraya bir bakarim... miktari ne, neye yatirim yapsam daha iyi degerlenir diye. eger elimde 2-3 bin tl ve civari bir para olsayfi eger kesinlikle altina yatirirdim.... 10 bin tl ve ustu bir para miktarinda bu parayi nereye yatirirsam daha iyi degerlenir diye arastirmaya girerdim ilk basta. dolar ve altinin aylara ve yıllara gore artis oranlarina bakardim... gibi gibi.. ama asil yatirimimi altin yonunde yapardim... altin yillsr icerisinde guzel bir yatirim araci cunku.

0

en iyisi faiz. faiz candır. yüzde 25 yıllık faiz en iyisidir

2

yatırım yapacak param olmadığı için bunu hiç düşünmedim aslında. ama böyle bir birikimim olsaydı eğer ikisi arasından doları tercih ederdim. vatan haini olmayalım da şimdi bunu dedik diye. :)

1

yatırım yapacak olsaydım kesinlikle doları tercih ederdim .çünkü dolar daha fazla para ediyor ve değerinden bir şey kaybetmiyor. altının her yıl zamanı değişiyor ve biraz da olsa düşüş gösteriyor ama dolar olduğu yerde sayıyor ve genellikle arttığı zaman çok fazla kar elde ediyor .şu anda zaten ikisine de yatırım yapmak hiç doğru değildir .çünkü geçen yıla göre bayağı bir artış var ikisinde de o yüzden yatırım yapmak için biraz beklemek gerekir.

1

yatırım yapacak param olsa şu an ne dolar ne altın arsaya yatırım yapardım.çünkü şu anda fiyatlar bir yıl öncesine göre neredeyse yarı yarıya düştü.