0

devremülk alır kiraya verirdim,dükkan,daire alırdım.en mantıklısı bu.

0

inşaat sektörüne yatırım yapardım yeterince karlı ve kazancli :)

0

şuan bir sitem var oraya yatırım yapardım :) makale yazarı ve reklam için harcardım

0

yüklü bir miktarda param olsa riske atmazdım önce devlet bankasına koyardım oradan gelecek faizle yatırım mı yapardım hem ana paramı korurdum hem de yapacağımı yapardım kaybedeceğim hiçbir şey olmazdı riski sıfırlardım önemli olan riski sıfıra indirmek

1

bunu çok param olunca düşünürüm. hayal kırıklığına uğramaktan hayal kuramaz olduk. yapmak istediğim şeyler var aslında ama çok yüksek paralarla da ilgisi yok. sadece biraz cesaret. o da çağımızın belirsiz ekonomisinde çıkamıyor bir türlü.

0

ben bi pastane açmak isterdim. orayida kusursuz bir şekilde dizayn ederdim.

0

eğer yüklü bir miktar param olursa tarım ve hayvancılık veya toprak bunlara yatırım yaparım çünkü ilerleyen zamanlarda bunlar değerlenecek bir şekilde silah ve teknoloji var ama bunlar hakkında nasıl bir yatırım yapılır onu hiç düşünmedim

0

eger o kazandigim paralar daire ya da dukkan alacak kadar geldiyse elime hemen daire ya da dukkan alirdim. ikisini de kiraya verebiliyorsun. gerci ikisinde de kotu kiraciya denk gelmek var ama. dükkanda mesela bir kiraya veriyorsun, dukkanin yerine gore 2 bin tl de aldigin dukkan var, 10 bin tl de aldigin dukkan var. bizim burada 2 sene kadar once biri alt dukkan icin 60 bin ustteki dukkan icin 70 bin tl aliyordu... simdi olmustur bunlarin kirasi rahat bi 90 bin 100 bin filan. daire olarak da ayni. pahali bir semtte ise yine kirasini yuksek soyleyebilirsin. istanbul besiktas gibi yerlerde mesela 2500 den asagi kira bulamazsin.

0

en büyük yatırım dükkan alıp kiraya vermek diye düşünüyorum.yoksa borsaya falan para yatırmak çok risklidir. ev almak da ve altına yatırıp yapmak da çok iyi bir yatırımdır.