0

hatasız kul olmaz.önemli olan yaptığın hatayı kabul etmektir,onu kabullenmektir,bir daha aynı hatayı yapmamaktır.benim hatalarım kendimi düşünmemem herkes iyi olsun istiyorum yardımseverim fakat onlar arkadan bıçaklıyor.

0

insanlara güvenmek, güvenmemeye karar verip tekrar güvenmek. her yürekte merhamet var sanmak.

0

her insan hata yapar önemli olan aynı hatayı ikinci defa yapmamaktır. hatalarım tabi ki var kimini biliyorum kimini belki bilmiyorum. hatalarımı gördüğüm zaman onu mutlaka düzeltmeye çalışırım. sürekli aynı hataları tekrar etmem. hata sadece kötü bir şeyler yapmak değil bazen yaptığın iyilikler de hataya sebep olabiliyor. mesela benim en büyük hatam hiç inanmamam gereken birine inandım ve hayatımda büyük yaraların açılmasına sebep oldu. daha sonra bu hatanın etkilerini azaltmak için çok uğraştım uğraşmaya da devam ediyorum. bu yüzden hatalarımızı kabul edip aynı hatayı tekrar etmemek gerekiyor ancak bu şekilde mutlu olabiliriz. ayrıca hatalar bizim deneyimlerimizdir.

0

neden sıralayayım ki bir hatam var ise niye bir başkası bu hatamı bilmiş olsun eğer bir hatam varsa rabbim düzeltme mi nasip etsin daha başka diyecek bir şey yok bu kimse benim hatamı bilmesin.