0

sosyal medya var bir kaç sosyal medya adresim. ancak sürekli sosyal medyayı kullanmama ve sürekli aktif olmam. çünkü bana bir fayda sağlamıyor. yalnızca resim paylaşmak için kullanıyorum ara sıra giriyorum bakınıyorum öyle. çok sık takıldığım bir mecra değildir açıkcası. çünkü sosyal medya da bir süre sonra eskiye yerine yenisi geliyor. ilginiz düşüyor. kullanma oranınız eskisine göre azalıyor.

0

vvar sosyal medya hesabım ama bir süre sonra sıkıcı gelince kapatıp hayata geri döndüm zamanımı boşa harcağımı gördüm ve kapattım tavsiyede etmem benim düşüncem sonuçta dünyaya 1 kere geliyoruz zaman kıymetli

0

sosyal medya hesaplarım vardi ama hepsini kapattim. cok vakit hsrciyordum o yuzden kapatma karari aldim vr kaparrim. suan cok rahatim. o ne yapmis, ne kadwr begrni almis diye resmen kendimize eziyet ediyormusuz onu anladim

0

evet benim hesaplarim var tabikide yaptigim isten dolayida hep pc basinda oldugum icin hepde aciktir.ayrica telefonumda da acikdir.

0

instagram facebook snapchaat gibi platformlarda çok takılır zaman harcarım

0

sosyal medyaya girmeden duramıyoruz artık nadiren girmediğim oluyor oda uyurken

1

herhangi bi sosyal medya hesabı kullanmıyorum. bu yüzden bana sadece beni tanıyanlar ulaşabiliyor.

0

evet sürekli kullanırım instagram, facebook, youtube bunlardan bazıları uykum veya okulum olmadığı zaman çoğu zamanımı instagram'da geçiriyorum ya da youtube'den oyun videoları bilgi videoları gibi bir şeyler izliyorum ancak derslerim düşmeye başladı ondan dolayı artık pek fazla kullanmıyorum bazen tatillerde veya ödevim olmadığı zamanlarda biraz bakıp test çözüyorum, şunu da eklemeliyim ki ne kadar kullandığınıza dikkat edin derim çünkü miyop oldum ve keşke o kadar baktamaktansa başka şeylerle uğraşsaydım diyorum eğer o kadar baktığım zaman yerine ders çalışsaydım hem miyop olmazdım hem de başarılı olurdum, son olarak şunu söyleyeyim siz telefonu kullanın o sizi değil.

0

sosyal medya hesaplarım var facebook ve instagram kullanıyorum, aktif değilim sosyal medyada ama düzenli bir şekilde belli bir süremi sosyal medyada geçiriyorum.

0

sosyal medya olarak iki kanal kullanırım ama çok fazla zaman harcamam

0

neredeyse her sosyal medyada hesabım var ama çok zaman harcıyorum diye kapattım hepsini
sadece zaman kaybı ya başka bisey değil
tamam faydası da yok değil ama çoğu zaman zaman kaybı

0

hesaplarım var ara sıra kullanıyorum sürekli kullanmayı sevmiyorum

0

7/24 facebook ınstagram aktifim sosyal medyadan ayrılamıyoruz

0

hesaplarım var sürekli aktifim facebook instgram yahi gibi uygulamalar kullanırım

0

uyku saatleri dışında 7/24 instagramda aktifim. hayatımın bir parçası haline geldi artık.