0

sadece soru sorma amaçlı olmayan, tekrar içermeyen, bir faktörü çeşitli kombinasyonlarsa 100 soruda görmediğimiz sorular bekliyorum. merak, genel kültür, hobiler, ilginç bilgiler, özel olaylar, farklı yorumlara açık sorular sorulması platformu daha farklı hale getirecektir.

0

benim tek istediğim ne biliyor musun? ya bak sorsun. sormasın demiyorum. adam bir harfi tutuyor. mesela ''m'' harfi... bu harften ilk başlıyor isim anlamlarını sormaya. baştan sona neredeyse. ne kadar isim varsa sormaya başlıyor. 100 tane mi var. yüzünü de soruyor. sor mübarek sor da.... siteyi bu kadar boğmasan keşke. ben bu şekilde soru sorulmasına karşıyım. ya aklına hiç mi başka birşey gelmiyor. ya hiç yoktan oturduğunuz ev kendinizin mi satılık mı diye sor araya sıkıştır bari. sen kendin kazanç sağlayacaksın diye bizi siteden soğutmana ne hakkın var. onun dışında her türlü soruya açığım. yeter ki peş peşe sorulmasın. yoksa örnekte verdiğim gibi isim anlamına da cevap veririm yani.

0

bana kalırsa sorumanide sorulması gereken sorular şöyle açıklayabilirim size herkesin bilgi alabileceği ve bilgi verebilir sorular sorması gerekiyor mesela ben bu sayfadan para kazanıyorum ama sadece para kazandığımı sanmayın çünkü bazı arkadaşlarımız öyle bir ilgili sorular soruyor ki bazı arkadaşlarımız da o kadar bilgili ki bu sorulara cevaplar veriyorlar ben okuyorum o cevapları da oralardan bilgi falan kazanıyorum inşallah herkes böyle faydalı bilgi verici sorular falan paylaşır biz de okuruz öğreniriz sadece para kazanmış olmayız yani.

0

bilim ve teknoloji alanında sorular sorulmasını isterim.

0

mantığa dayalı sorular olsa daha iyi olur diye düşünüyorum,ülke sorunlarıda olabilir mesela