0

sürekli fiyatlara zam gelmesinin dışında bu şehirde bir değişiklik olmuyor maalesef.

0

değişiklik az izban yapıldı ve halk rahatladı seçimden seçime park bahçe falan okadar yeni okul yapıldı haklarını yemeyelim

0

ben rize/pazar da yaşıyorum ve yaşadığım yerde belediye çok güzel bir projeye imza attı petrol ofisinin tam karşısına çocukların oyun oynayabileceği büyüklerin maç yapabilecekleri yaşlıların ise oturup dinlenecekleri kocaman bir sosyal tesis yapıyorlar öte yandan rize için çok önemli bir oley olan rize/artvin havalimanı yapılıyor ve 2020 de de inşallah yapımı bitecek.

0

oturduğum mahalle ve çevresindeki birkaç mahalle birleşip yeni bir isim alacakmış seçimden sonra.yeni ismide ayanbey mahallesi olacakmış.

0

yaşadığımız bölgede eğitim olarak hiç bir değişiklik yapılmayıp daha çok kötüye gittiği için başarısızdır.

1

bugünlerde neler yapıldı, ilimizin sınırları içerisinde bulunan bir askeri fabrika özelleştirilme kapsamına alındı. katarlılara 25 yıllığına tabiri caizse peşkeş çektirilecek iktidar tarafından. fabrikanın özelleştirilmesi yenilenmesi açısından iyi ama sorgulanması gereken bunun kaynağının kendi yandaşlarına verilmesi. başka bir şey yok.. haa yarın tayyip erdoğan ilçelerin başkan adaylarını açıklamaya gelecek. artık gün boyu sabahtan başlar helikopterler tepemizde, gidene kadar da onun gürültüsünü çekeriz.

1

bugünlerde yaşadığım bölgede yol çalışmaları yapıldı ve daha kötü bir hal almıştır.