0

sorumanide değişiklik olmasını istediğim bazı konular var tabi. öncelikle mesajları silebilmek ve istemediğimiz kişinin bize mesaj atmasını engelleyebilmek. daha sonra site içerisinde soru detayına görsel ekleyebilmeyi isterdim. soru detayına diyorum çünkü ilk zamanlar cevaplarda da görsel olursa ilk zamanlar bu durum suistimal edilebilir. kazanç sağlama açısından. o yüzden şimdilik sadece soru detayına diyorum.

başka bir görmek istediğim değişiklik; sitede aylık olarak bir etkinlik yapılsın isterim. bu bir hafta sürecek ya da bir ayın tamamında da olabilir, ayın en aktif üyesi etkinliği olabilir. birinci olana 20 lira ya da 25 tl ödül. tabi bu mesela önümüzdeki ay için söyliyim mesela mayıs ayı içerisinde ayın ilk haftasında ya da bir ayı tamamen kaplayacak sürede ayın en aktif üyesi diye bir liste oluşturulur ve birinci olana aylık belirlenecek bir ödül verilebilir. limiti sorumani yönetimi kendi belirler eğer böyle birşey yaparsa.

bu yazdığım değişmesini istediğim şeylerin dışında birde sitede her yazarın bir seviyesi var ve en üst seviye 16. seviye. yani bu seviyelere göre soru sorma limitinin gelmesini çok istiyorum. bazı arkadaşlar sadece sorudan gidiyor ve beyin bedava modu aktif olduğunda kendilerini göremiyoruz malesef. belki soru sorma limiti getirilirse, site içerisinde diğer arkadaşlarında hakkı gasp edilmemiş olur.

umarım sorumani yönetimi bu yazdıklarımı göz ardı etmez. olur ya da olmaz diye bir şey dese bile yeter benim için.

0

soru detayina gorsel ekleyebilmeyi isterdim. onun disinda mesajlari silme ozelligi gelse iyi olur. :)

0

aslında bu siteye yapılabilecek en faydalı şeylerden biri de görsel olarak fotoğraflar koymak yararlı olacaktır. tabii ki ilerleyen zamanlarda daha iyi uygulamalar getireceklerini tahmin ediyorum. çünkü daha yeni yeni üyeler toplanmaya başladığı için biraz zaman alabilir. şu anda referans sistemi oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. hem referans olan kişi kazanıyor hem de karşısındaki kişi ondan gelir etmiş oluyor. bir de sitede olması gereken mesajlar kısmındaki silme butonu gelmesi lazım.

0

sorumani sitesine bence aktif olan üyelere ödül verilmesi lazım böyle bir uygulama gelse bence çok güzel olur. burda millet yarışma olunca geliyor, yarışma olmadığında zaten bu sitede 7-8 kişi aktif oluyoruz. ben bu sitede aktifim yarışma olduğunda da olmadığında da bence ödül verilse on numara olur diye düşünüyorum.

0

çok önemli bir noktaya degindin keşke yanlislikla gönderdiğimiz soruları tekrar d uzeltebilsek daha iyi oluyor çünkü bende internet gidince soru yarım kalıyor ve kayıyor elim göndere gidiyor soru yarım yamalak kalıyor duzeltemiyorum oylece kaliyor yani onu duzeltebilsek daha iyi olacak.

0

aktif üyelerin bulunduğu bir listeyi görmeyi çok isterdim sorumanide... ve soru detayına görsel eklemeyi