0

siteye gelecek değişikliklerin başında benim fikrimce kazançların daha da artması ve yazarların seviyeden seviyeye kazançlarının çoğaltılması gibi projeler düşünülebilir. ardından sitenin arayüzü ve kişinin ayarları senin rengi değiştirebilmesi için iyi olsa daha iyi olur. ödeme yöntemleri sadece iban değil de daha farklı kartlara ve daha değişik hesaplara ödeme seçenekleri gelse iyi olur. ardından çok fazla gereksiz soru soran kişiler bulunmakta buna limit getirseler iyi olur. beyin modu kapat olsa daha iyi olur bey modu sayesinde sorulara cevap veremiyoruz ve kazancımız düşüyor. çok saçma soru soranlar ve abartanları banlasalar daha iyi olur. kişileri bezdirmeyecek ve daha eğlenilebilecek etkinlikler gelse mesela soruların yanına resim koyulabilse ve daha değişik aktiviteler yapabilse çok güzel olur diye düşünüyorum. sorumani benim en güvendiğim ve ödemelerimi aldığım bir sitenin en başında geliyor. site çok seviyorum ve sürekli aktif oluyorum site kullanıcının değerlerini daha çok anlasa daha güzel olur ve asla bırakmak istemiyorum bu tür seçenekler gelse daha güzel olur diye düşünüyorum.

1

bende kazançların biraz daha arttırılması gerektiğini düşünüyorum. gerçekten iki kat kazanç olmadığı zamanlar da maalesef çok fazla kazanamıyoruz ve buda insanın hevesini kıran bir şey oluyor. ya da iki kat kazanç daha sık gelse çok daha iyi olur. gerçekten şahsen ben bu iki kat kazanç gelince çok mutlu oluyorum. bunun dışında uzun zamandır yarışmalar da yapılmıyor. yeni bir yarışma gelmesi siteye hareket kazandırır bence yeniden. ayrıca uzun zamandır istediğim bir şey var ki bu da mesajların silinmesi özelliğinin gelmesi. bana bazı kişilerden gelen mesajları artık girmek dahi istemiyorum ben rahatsızlık duyuyorum ama maalesef silemiyorum da. bazı değişik etkinlik ve görevler gelirse mesela sadece soru sormak dışında farklı şeyler yaparakta ekstra kazanç sağlamanın önü açılabilir. reklam izleme, oyun oynama , bilgi yarışmalarına katılma ya da belirli bir konu da makaleler ve içerikler yazıp yöneticilerin en iyileri seçerek ödüller dağıttığı bir sistem de olabilir. yani insan düşününce siteye olan ilgiyi ve aktifliği arttıracak çok değişik şeyler geliyor aklına. ama gerçek olan bir şey var ki yenilik her zaman iyidir. gelişim ve değişiklik şart. bunlar olmazsa eğer insanlar bir süre sonra sıkılır ve kaçar. süreklilik için bu etkenlerin muhakkak olması gerekiyor. sorumani benim çok sevdiğim ve güvenerek kullandığım bir site bu hali bile çok güzelken bir de böyle heyecan verici yenilikler gelse gerçekten mükemmel bir platform olur. ben bu konuda çok ümitliyim eminim ki site yetkilileri süreç içersinde bir çok olumlu değişiklikler yapacaktır. çünkü biz kullanıcılarının görüş ve önerilerine çok değer veriyorlar ve hepimize güven sağladılar.

0

birde dun aksam eklemeyi unutmusum seviyelere gore soru skrma limiti getirilmeli gerektigi kanaatindeyim. bu sayede hem yazarlarin surekli soru sormalarinin önüne gecilmis olur hem de yazarlarin cevap yazmasi konusunda bir tesvik olmus olur. para kazanmak isteyen arkadaslarimiz bu konuyu pek takacaklarini dusunmuyorum zaten. soru sorarak ve cevap vererek para kazanabiliyoruz sonucta. bazi yazarlar sadece soru sorup cevwp vermiyorlar. bu reva mi. onlarin yuzunden surekli beyin bedava modu aciliyor. biraz cevaplara giderler bu sayede.

0

kazanclarin biraz arttirilmasini istiyorum cevaplara. gerci kazanclarin arttirilmasi icin de bizim site icerisinde aktif olmamiz lazim. cunku siteye giren ve reklamlari gören sayisi ne kadsr fazla olursa, site bir o kadar da daha fazla kazanmaya baslayacak. o yuzden kazanclardaki degisiklikler icin sitede aktif olalim arkadaslar. iki kati kqzanc etkinliklerimiz de daha fazla olur bu sayede. biz siteye kazandirdikca, sitede bize kazandirmak isteyecektie.