0

bütün kadınlar için genelleme yapmak yanlış olur . çevrede gözlemlediğim kadarıyla oranlarsak güldüren erkekler daha öndeler.

0

yerine göre uygun davranan kişi , her ortamda sürekli güldüren erkek pek hoş değil aynı şekilde sürekli ciddi olan bir erkek de hoş değil o nedenle yerine göre davranan erkek.

0

her ikisi de olmalı bence çok maço da yapmacık duruyor veya çokta herşeye boş boş espri yapılmasını da sevmem yeri geldiğinde güldürmeli yeri geldiğinde ciddi olmalı bir erkek tabi benim görüşüm bu . yerine göre davranmak çok önemli

1

çoğu kadın maço erkeklerden hoşlandığını söyler ama onlar ne kadar öyle söylese de kadınlar kendilerini güldüren erkeklere daha çok yakınlaşırlar

1

güldüren erkeklerden bence kadınlar daha çok hoşlanır. zaten günümüzde de baktığımızda komedyenleri neredeyse hepsi çok tipsiz ama her gün başka bir kadınla geziyorlar. genel olarak güldüren erkekten daha çok hoşlanırlar diye düşünüyorum. ama ben daha çok ciddi erkeklerden hoşlanıyorum. erkek ciddi ve ağırbaşlı durduğunda bence daha çok ilgi ve dikkat çekiyor diye düşünüyorum.

1

güldüren erkeklerden kadınlar daha çok hoşlanır ciddi erkekten hoşlanan azdır