0

fenerbahçenin en başarılı olduğu branştır. aziz yıldırım fenerbahçenin sadece futbol değil bir spor kulübü olduğunu göstermek için yoğun çaba sarf etmiş ve bunu başarmıştır.

0

fenervbahçe basketbol takımı çalışmaya ve teknik özellikelre bnorşludur.

0

fenerbahçe basketbol takımının başarısı tamamen şunu borçludur. aslında fenerbahçe oldukça güçlü bir takımdır. basketbol konusunda güçlü takımlar söz konusu fenerbahçe, olunca her şey geride kalıyor ama yani fenerbahçe'ye şu an basketbol takımında oldukça güzel oyuncağı var. çünkü yeni transferler yeni gündemler, fenerbahçe'de var şuan futbol takımda da aynı şekilde futbolu da önemli yıldızlar var fenerbahçe'nin başkanı tabii ki değişti ali koç başa geçti aziz yıldırım da bir sonraki yönetim şimdi ali koç oldu. aslında çok iyi ama yani size söyleyebilirim ki fenerbahçe oldukça büyük bir takım fenerbahçe diğer yıldızlarla oynayan bir takım diyebilirim sizlere çünkü, fenerbahçe daha çok büyük yıldızlar ile oynuyor avrupa sınavında çok iyi fenerbahçe basketbol konusunda çok iyi yerlere adım atıyor, ben bunu bir galatasaraylı olarak söylüyorum ki fenerbahçe küme düşmeyecek daha çok ikinci yarıda öne çıkarak ilikte orada gelebileceğini düşünüyorum. çünkü fenerbahçe teknik direktörü uzun bir süre yoktu şimdi ersun yanal giderek daha iyi bir yerlere, gideceğiz oluyorum ve daha çok uyuyorum diyebilirim. sizlere basketbol takımında ise daha ile basketbol takımında fenerbahçe oldukça iyiler, ben bir kere fenerbahçe takımının basketbol takımının maçına gitmiştim. ve orada real madrid'i yendi der gerçekten büyük bir başarı bu ben her zaman fenerbahçe'nin arkasında duruyorum ve destekliyorum bir galatasaraylı olarak fenerbahçe ilerleyip adını tarihe yazdıran umuyorum.

0

fenerbahçe takımı taktiksel ve oyuncuları sayesinde buraya kadar gelmiştir.

0

başarılı değil diyen birisi objektif değildir fenerbahçe ülker türkiyeyi en güzel şekilde temsil eden spor takımıdır, zaten fenerbahçe başlı başına türkiyenin en başarılı spor kulübüdür.

0

euroleague şampiyoon'u (futbol'daki şampiyonlar ligi şampiyonu) olmuş bir takım tabii ki başarılıdır.en büyük pay coach obradoviç'indir.

0

fenerbahçe futbol takımı bence bu sezon çok başarılı olduğunu düşünüyorum adamların teknik direktörü müthiş bir teknik direktörü yani fenerbahçe bu durumu teknik direktörü borçlu bence yani son derece müthiş bir takım kurdukları için üst sıralarda yer alıyorlar. ayrıca ali koç başkan ile geldi ve basketbol takımı daha da güçlendiğini düşünüyorum yani bu şekilde fenerbahçe devam ederse süper bir sıralara yerleşeceğini düşünüyorum daha öncelerden real madrid falan yendiler euroleague de. fenerbahçe hala süper devam ediyor yapacak bir şey yok ben de fenerbahçeli olduğum için fenerbahçe basketbol takımının hala arkasında olduğumu söyleyebilirim sizlere geçenlerde galatasaray'a yenildik galatasaray çok fena havalandı yendik diye yani galatasaray'ın hayattaki tek başarısı fenerbahçe basketbol takımı yenmek oldu diyebiliriz adamlar çok büyük küçük duruma düştüler yani ben inanamıyorum bu duruma düştüklerine.

0

futboldan umduğunu bulamayan bir spor klubünün basketbol ile haşır neşir olmasından kaynaklı.

0

tabiki fenerbahçe'nin en başarılı olduğu bir alan dalı diye düşünüyorum.çok çalışma ve disipline bağlı tabiki :)