0

fenerbahçe beko her sene büyük hedefleri doğrultusunda hareket ediyor, bu sene de avrupa'da euroleague'de ilk önce olarak final four görmeyi hedeflediler ve 17 mayıs cuma günü final four mücadelesinde anadolu efes ile karşı karşıya gelecekler.sahadan galibiyetle ayrılan taraf ülkemizi euroleague finalinde bir tane temsilcimiz olmasını sağlayacak, gönül ister ki keşke finalde de ikisi olsaydı.fenerbahçe beko ayrıca ligde de play-offlar sonucunda kupaya uzanacak en yakın taraf, burada da istenilen düzeye çıktılar ama yarın ki maç çok önemli öncelik olarak ve fenerbahçe beko ülkemize tekrardan euroleague şampiyonluğu ile kupayı getirmeyi çok istiyorlar.

0

fenerbahçe basketbol takımına bakıldığı zaman aslında büyük bir performans sergileyen bir ekip olduğunu söylemek doğru olur. oynadıkları oyun gerçekten çok muhteşem bir yeteneğe sahip olduklarını gerçekten de görebiliyoruz özellikle avrupa maçlarına gerçekten de çok yetenekli bir ekip var karşımızda. şu ana kadar ligi'nde gördüğümüz kadarıyla gerçekten de iyi bir yere gelmiş bir takım ve bizi tüm dünyaya duyurabilecek bir kadroya sahip olduğunu söylemek isterim. sezona pek fazla iyi başlayamayan fenerbahçe takımı aslında görebildiğimiz kadarıyla da biraz olsun toparlanmış larda ve şu anda da gerçekten tamamen hızını almış bir durumdalar. çünkü anadolu efes cumhurbaşkanlığı kupası'nda kaybettiler ve gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yarattıklarını söyleyebilirim. çünkü orada her iki takım da mükemmel bir oyun sergilediler ve kazanmaya her iki takım da hak ettiğimi düşünüyorum açıkçası. inşallah ilerleyen zamanlarda daha büyük yerlere gelebileceğini bizleri kanıtladığını görebiliyoruz fenerbahçe basketbol takımının. aslında söylememiz gereken avrupa maçlarına daha çok bizi iyi yerlere getirebilecek tek takımla biri olduğunu söylemek çok doğru. çünkü fenerbahçe ülker takımını genel olarak euro lig maçlarında gerçekten büyük bir performans sergilediğini ve şu anda da gördüğümüz kadarıyla gerçekten doğru düzgün bir şekilde ilerlediklerini görebiliriz. şu ana kadarki performanslarını gerçekten hiçbir sıkıntı yaşadıklarını düşünmüyorum ve gerçekten de büyük bir performans sergilediklerini ve evindeki bütün maçları şu ana kadar kazanabilecek kapasitede olduklarını bizlere kanıtladılar. bunun için de aslında gerçekten biraz daha kadrolarını tamamen biraz daha geniş gitmeleri gerektiğini düşünüyorum ve şu anda da transfer dönemine gireceği zamanlarda bunu çözmeleri gerektiğini düşünüyorum. fenerbahçe basketbol takımı taraftarı gerçekten her maçı kendi evindeki özellikle maçlarında hiç yalnız bırakmıyor ve her zaman tam destek arkalarında kaldığı sürece fenerbahçe ülker takımı gerçekten de maçlarını kaybedeceğini hiç zannetmiyorum. inşallah ilerleyen zamanlarda daha da iyi bir performans sergileyerek daha iyi yerlere gelebileceklerini düşünüyorum fenerbahçe ülker takımının mi bizlere daha fazla gurur yaş atabilecek bir kapasiteye sahip olduklarını ve büyük bir taraftar kulübüne sahip olduklarını söylemek doğrudur. bunun için biraz daha gayret etmeleri gerekiyor ve inşallah ilerleyen zamanlarda bizim için ve ülkemiz için gerçekten büyük zaferler elde edebilecek bir takım olduğunu söylemek çok doğru olur benim için. bu sene de gerçekten euroleague kupasını büyük bir ölçüde alabileceklerini tahmin ediyorum ve diğer takımlara bakarak gerçekten de biraz daha iyi olduğunu söylemek benim için doğru olur. şu anda grup aşamasında devam etmekte eurolig ama inşallah orayı da kısa zamanda geçebilecek bir takım ve ligi de orayı da kazanabilecek bir takım olduğunu sö bir iki tane daha transfer yaparak tamamen kendini garanti altına alması gerektiğini düşünüyorum çünkü

0

fenerbahçe basketbol kulübüne bakıldığı zaman aslında diğer takımlara karşı daha çok performans olarak çok önde olduğunu söylemek mümkün. özellikle avrupa maçlarına daha çok ilgi göstermeye çalışan takım bu sene de her zamanki gibi doludizgin ilerlemektedir. türkiye ligi'nde fenerbahçe basketbol kulübü takımı diğer takımlara göre kadrosu ve taraftarı her zaman bir adım öndedir ve genel olarak derbileri kazanan bir takım olduğunu söylememiz mümkün olduğunu düşünüyorum. özellikle fenerbahçe taraftarı her zaman kendi evindeki maçlarda ve deplasmandaki maçlarda her zaman destekleyen bir taraftar olduğunu söylememiz mümkün. özellikle başındaki teknik adamın çok kaliteli bir adam olduğunu ve hırslı bir yapıya sahip olduğu için fenerbahçe basketbol takımı kolay kolay mağlubiyet yüzü göreceğini de zannetmiyorum. bu yüzden her zaman fenerbahçe basketbol takımını desteklemek istiyorum çünkü türkiye için bir gurur kaynağı olduğunu söylememiz mümkün. inşallah bu sene de euro lig maçlarında büyük bir performans sergileyerek yine türkiye'ye bir gurur yaşatacağını tahmin ediyorum. kadrosuna bakıldığı zaman aslında çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu görebilmekteyiz. özellikle gard olarak galatasaray takımından sinan güler gibi yetenekli bir oyuncu alarak kadrosunu daha da güçlendirdi yeni görebilmekteyiz aslında. obradovic'in yönetiminde devam ettiği sürece fenerbahçe daha iyi bir kadrolara sahip olacağını ve yetenekli oyuncuları elinde tutacağını düşünebiliriz. bu sene bakıldığı zaman cumhurbaşkanlığı kupası'nda anadolu efes takımına kaybettiler ama oynadıkları oyun gerçekten üst düzeyde olduklarını düşünüyorum. inşallah fenerbahçe her zamanki gibi bizi ve türkiye'yi gururlandıran da söylemek istiyorum.

0

fenerbahçe basketbol takımı gayet başarılı bir şekilde ilerlediğini görebiliyoruz. özellikle kadrodaki oyuncuların daha da gelişmesi ile birlikte şu anda yenemeyeceği bir takım yok gibi görünüyor aslında. ama tabii ki arada sırada oyuncuların gününde olmadığı zamanlar fenerbahçe takımında iş yapmaya biliyorlar. özellikle türkiye ligi'nde sadece anadolu efes takımına mağlup olmuş bir takım var karşımızda. cumhurbaşkanlığı kupası'nda anadolu efes'e kaybederek büyük bir üzüntü yaşamışlardır. şu ana kadar avrupa'da büyük bir başarı sergilediklerini söyleyebiliriz. özellikle geçen yıllarda aldıkları kupa gerçekten türkiye için çok değerli olduğunu düşünüyorum. özellikle fenerbahçetaraftarı kendi evindeki maçlarda çok yoğun bir destek verdiğini ve maç kazanmalarında yardımcı olduklarını söyleyebilirim. görüyoruz ki obradoviç gerçekten çok kaliteli bir teknik adam ve fenerbahçe'nin her anında yanında ve bütün taktiklerini biliyor açıkçası. bu yüzden fenerbahçe'nin bu teknik adamı kaybetmemesi lazım ve bu yüzden başarılar elde etmesi lazım fenerbahçe basketbol takımının. türkiye kupası'nda da büyük ihtimalle final maçının anadolu efes'te oynayacağını tahmin ediyorum. şu anda ligde doludizgin ilerlemeye devam ediyor ve gerçektende oynadıkları oyunla türkiye'ye bir örnek olduğunu söyleyebiliriz. inşallah bu sene de avrupa'da bizi gururlandıracak bir kupa daha getirirler ve avrupa'ya sesimizi duyururuz.

0

gayet başarılı bir takım. ben arada izliyorum güzel