0

ne kadar bir galatasaraylı olsam da fenerbahçenin basketbol takımını çok beğeniyorum. çünkü fenerbahçe takımı oyuncuları kaliteli ve ortaya kaliteli bir maç çıkartıyorlar. türkiye liginde olsun avrupada olsun çok başarılı bir takım. fenerbahçe takımını geçen senelerde basketbol dalının en büyük turnuvasını kazanarak şampiyon olmuştur.

0

türkiye şartlarında kalitesi yüksek bir takım zaten gücünü avrupa şampiyonu olarak kanıtlamıştır.

0

çok harika bir basketboll kadrosuna sahiptir gecen sene euro lig kupasını almış bir önceki sene ise euro lig final maçında bireysel hatadan dolaayı kıl payı şampiyonluğu kaçırmış bir takımdır türkiye liğine amborgo koyacak kalitede bir kadro yapısına sahiptir böyle bir kadro ve oyuncu potansiyeli olan başka basketbol takımı oluşacagını pek düşünmüyorum başarılı şekilde ilerliyor

0

gerçekten fenerbahçe basketbol takımını çok derinden kutluyorum. ben galatasaray taraftarıyım ama fenerbahcenin basket maçlarını zevkle takip ediyorum. zevkle takip ediyorum derken sadece avrupa maçlarını takip ediyorum. şampiyon oldular ve bunu gerçekten hakederek aldılar.

0

öncelikle gerçekten türkiye'nin bir numaralı takımı fenerbahçe olduğunu düşünmek doğru olur.çünkü fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve görüyoruz ki avrupa'da aşağı yukarı tek başarılı bir takımımız olduğunu görebilmek mümkün.geçen senelerde avrupa'da kupayı kazanmış bir takım ve türkiye'ye bu gururu yaşatmış birtakım olduğu için de gerçekten tebrik ediyorum. diğer takımlarımız da avrupa'da iş yapmaya çalışıyor ama kadro kalitesi olarak birazcık aşağıda kaldığı zaman istedikleri sonucu alamadıkları için maalesef henüz kupayı alamadılar.bu yüzden fenerbahçe kulübü basketbol da en iyi kulüplerimizden biri olduğunu söyleyebilirim mi inşallah bu sene de final oynarız ve kupayı alırız. özellikle ligte fena gitmeyen bir fenerbahçe kulübü var karşımızda gerçekten yine her zamanki gibi ligde de şampiyonluğu alacak gibi gözüküyor açık ara.