0

kış aylarında dahi olsa yaşadığım memlekette kar yağmadığından kış ve sonbahar mevsimlerinde genellikle yağmur yağdığı zaman penceremin kenarına kahvemi alıp kitap okumaya ya da kendi kendim ile ilgili sorunları düşünmeye başlıyorum. bazen kitap okuyorum ve bu o kadar akıcı bir iş haline geliyor ki yağmurun verdiği o temiz hava ve sakinleştirici ses güzel bir kitap ve içinizi ısıtacak sıcak bir kahvenin yanında sizi hayatın merkezi konumuna getiriyor.

0

her mevsimin kendine özel güzellikleri olduğunu düşünürüm. kışın da kendine göre güzel yanları vardır tabi, mesela kar yağarken sen sevdiğinle çayını alıp yağışını izlersin huzur verir insana. ya da kardan adam yaparsınız eğlenceli vakit geçirmiş olursunuz. kartoğu oynarsınız oda çok zevklidir. bazende güzel kış fotoğrafları paylaşırsın insanlar çok beğenir. dışarıya çıkınca güneş tenimi yakacak zararlı ışınlardan nasıl kaçacam dersi yaşamazsın rahat rahat takılırsın. bazen kayak merkezlerine gidip orda kaymayı öğrenirsin bu muhteşem bir duygu olsa gerek. hava daha temiz olur kışın bol bol oksijen çekersin içine toz toprak olmadan rahat rahat nefer alırsın. sıcacık sobanın yanında oturup güzel uykuşara dalarsın.

0

böyle kaloriferi açarsın evin sıcacıktır dışarda kar yağar ve sen sıcacık yatağına girip kahveni alıp film izlersin ya bu çok güzel ve arkadaşlarınla dışarda soğuktan üşüyerek de olsa kartopu savaşı yapmak

0

insanlar bir arada vakit geçiriyor herkes birazcık da olsa telefondan uzak kalıyor ve aile içi ilişkiler artıyor gayet iyi ama en efsane yanı kar yağarken perdeyi açıp dışarıyı izlerken kahve içmek ve yanındaki ile sohbet etmek bir kaç kişi daha oldumu tadından yenmiyor çok güzel oluyor kar yağarken deneyin derim.

1

kış mevsimi tam bana göredir en güzel özelliği havaya göre giyinirsin terleme gibi sıkıntılar olmaz

1

bana göre kış ayları salep ve sıcak cikolata dan hibardet yani kis ayı çok güzel bir ay dir biraz savuk olsada iyi dir yani ne de olsa o da allah'ın verdiği bir şey yani.

1

sakinliğini ve samimiyetini seviyorum. kışın insanların birarada geçirdiği vakit artıyor daha samimi ortamlar oluşuyor.