0

birçok çeşit müzik dinlerim yani esneğimdir. bazen türkü, bazen pop ve bazen de rock dinlerim. moduma göre ve keyfime göre değişir. en sevdiğim müzikler ise nostaljik müzikler sürekli onları dinlerim ve daha eskilere giderek keşfederim. insanın ruhuna hitap ediyor müzikler. müzik insanın ruhunu dinlendiriyor. barış manço en sevdiğim sanatçıdır. müzikleri gerçekten bir efsnae.

0

ne tür müzik severim ben genelde pop ve arabesk müzikleri daha çok severim ruh halime göre değişir tabii ki mutlu olduğum zaman daha hareketli müzikler dinlerim mutsuz olduğum zaman daha hareketsiz slow müzikler dinlerim genelde bugün içinde aşırı derecede çok değişiyor kendimi hep mutsuz yorgun hissediyorum bugünlerde onun için genelde slow şarkılar dinliyorum gerçekten şarkılar insanın ruhuna hitap ettiği zaman çok güzel anlamların olduğunu hissediyorum ama o an bir şey yaşamadan herhangi bir şarkıyı dinle sen çok anlamsız geliyor şarkının içinde yaşamak çok güzel bir şarkı 4 dakika olabilir ama o 4 dakikaya milyonlarca hayal sığar bu sözü birinden öğrenmiştim görmüştüm daha doğrusu bence çok mantıklı o kadar çok hayal ediyorsun ki o şarkı ile birlikte hep yapacağın şeyler her şey gözümün önüne geliyor şarkı bitince de hayalde bitiyor tabii ki neyse ya duygulandım yine

0

bütün tarzları seviyorum yerine göre ortamına göre değişiyor. arabesk vazgeçilmezim sonra pop sonra rap severim. yabancı müzikleride severim. aslında önemli olan kulağıma hoş gelmesi içime dokunan bütün şarkıları dinlerim.

0

ben normalde pop tarzı dinlerdim ama çukur dizisi sayesinde dizideki heyecan ile dinlenilen muzikler cok iyi konseptlenmiş. rap ta dinler oldum artık :)

0

ben lise birinci sınıftan itibaren rap müzik dinliyorum o kadar da çok alıştım ki diğer müzikler bana sıradan geliyor, rap müzik dinlemeye sansar salvo ile alışmıştım ilk onu dinlemiştim baya bir etki altında kalacağımı beklemiyordum ve git gide rap hayatımın bir parçası haline geldi.sansar salvo'nun 700-800 tane parçasını dinledim abartmiyorum arşiv yaptım, bir gün sansar salvo'yu görme umuduyla ona sarılmayı çok istedim ve bir konseri vardı biletini almıştım ama gidemedim hastalığımdan dolayı ve o gün de psikolojik olarak rahatsızlık da yaşadım ağladım sızladım göremediğim için ama inşallah bir gün onu görebilmek nasip olur.rap müzik şimdilerde daha da büyük kitlelere hitap etmektedir, bunda ki en büyük etmen 2000'li yıllarında ki rapçilerin verdiği emek çaba ile bugüne geldiler ve sonunda rap bu ülkede istenilen seviyeye yavaş yavaş çıkıyor.ceza, sagopa kajmer,fuat ergin,dr.fuchs,allâme, joker,defkhan,red,grogi,hayki, saian, patron, kadıköy acil,modexl, gazapizm,sansar salvo,server uraz, ezhel,yener çevik,şiirbaz gibi bir çok rapçi kulaklığımda.hayatım sadece rap müzik değil tabi ki, türkü de dinlerim özellikle grup yorum türküleri.rock müziklerin hepsini dinlerim duman grubu özellikle, pop dinlemem hayatta ama.müzik ruhun harbiden de gıdasıdır, insani duyguların en güzel şekilde açığa vurumu müziktir ve müzik oldukça evrensel olan acılarımız da dile gelecek, biz birbirimizi anlamak varken kavgayı etmeyi ne zaman bırakırsak o vakit insan olabileceğiz.

0

moduma göre müzik dinleme tarzım değişebilir. vazgeçemediğim müzikler ise nostaljik müzikler.