0

tabiki ogün kac kişi veya önceki gün kaç kişi odeme talebi etti vede sordugu kaç soru veya cevap verdigi kaç soru varsa ona göre bu degisebiliyor ama en geç hafta içi 3iş gününde hesabiniza paranşiz yatar.

0

sorumani sitesine bir kez ödeme talebinde bulundum, üç gün inceleme yaptılar ve sonra dördüncü gün ben mesaj attım ödenmedi diye, onlar da dönüş yaparak hesabıma dördüncü gün para yatirdılar ama hoşnut kalmadım o durumla karşı karşıya kalınca.site içeriği güzel olsa da buna bir çözüm bulmaları gerekir, ikinci kez bir daha para çekecem ve umarım yine böyle bir şeyle karşılaşmam.

0

sitede tabiki gun gectikce uye sayisi artiyor burda cok kisi icin azda olsa ihtiyaclarini karsilama yeri olan sorumani limitin en az 25 tl yaptiginda odmee talebinde olusturarak para cekmek icin konumda oluyorsun.talepden sonra incemeye alinan soru veya cevaplar dogru sekilde konu ile alakali olup olmadigina bakiyorlar en gec 3 is gunu icinde odme hesabiniza gecmis oluyor.

0

ben yeni üye oldum ama talimatlarda okuduğum 3 iş günü diye yazıyor

0

25 tl limite ulaştıktan sonra odeme talebi olusturuyorsun. odeme talebinden sonra inceleme suren 3 ''iş'' gunu... 3 iş gunu icerisinde paran yatiyor.

0

bende sisteme yeni üye oldum. fakat anladığım kadarı ile en az 3 iş günü içerisinde talep edilen ödeme işlemi sonuçlanıyor. hesabınız bot yada hile ile kasılmamışsa, paranız hesabınıza yatar.

0

sorumani'den ödeme talep ettiğinizde ilk zamanlar iki günde paranız hesaba yatıyordu.şimdi üye sayısı artmış olmalı üçüncü gün hesaba yattı benim.