1

ödeme talep ettim. ne kadar sürede incelenip hesabıma geçer acaba?

arkadaşlar uzun uğraşlar ve upuzun cevaplardan sonra ödeme talep edebildim.acaba emeğimin karşılığı ne kadar sürede geçer.hiç para çekimi yapan oldu mu?

6 cevap
0

talep ettiginiz ödemler önceden tabiki site yogun olmadigi icin 1 gün icersinde geciyordu.şimdik kişi sayısı artinca tabiki isteklerde çogalinca 3. güne sarkmaya basladi.zaten aciklamada ne diyor 3. iş günü içinde diyor cumartesi ve pazar yok.ayrica persembe günü gündüz için tam bir net birsey diyemem yogunluga baglıdır ama persembe gunü ogleden sonra talep olsuturanlar pazartesiden önce ödeme bekmesinler acıklamada oldugu gibi o zamana sarkar bu ödeme.hafta ici ise asla sorunsuz ödemeniz verdiginiz dogru olarak iban nuamraniza yatar.

0

bende daha odeme almadim ama 3 is gununde yapiyolar diye biliyorum.insallah herkes odeme istegine ulasir ve odemelerini alir .
iyi aksamalar.

1

açıklamalarda 3 gün içerisinde hesaba geçtiği yazıyor. ben henüz yeniyim, hiç ödeme almadım. peki siz bu 25 lirayı ne kadar zamanda biriktirdiniz? uzun ve mantıklı olan cevaplar daha iyi kazandırıyor sanırım.

1

site üç iş günü içerisinde ödeme yapılır diyor ama üç iş gününe kalmadan ödemeniz yapılmış oluyor. bu konuda çok hızlılar.
iki kere ödeme aldım. umarım üçüncüsünü de bu hafta alırım. biriktirmeye devam şimdilik henüz limite gelmedim.

1

belirli tarihler arasında yükleme oluyor hesaba yani gecikme vs olmaz başvuru tarihinden itibaren belirli tarihe gelince otomatik olarak ödenir.

1

üç iş günü hesabina geçer bazen bir gunde bile hesabına geciyor. güle güle harca insallalh. ☺️