0

ben daha bugun odeme talebinde bulundum. bakalim pazartesi yatacak mi? bu iki gun zaten bankalar islem yapamayacsi i in islem yapilsa bile bize dusmeyecektir.

0

bende gecen hafta çarsamba günü talepde bulundum cuma gunu yattı.sorumanide asla sıkıntı olmaz aksine üyelerine yardimci olan bir site burasi.ayrica üyeler arttıkca taleplerde artiyor bazen 25 tl yapanda 50 tlde yapanda cekim için talep gönderiyorsa eger soru sayısıda farklılık gösteriyor bu yüzden herkezin anlayişli olcagini düşünüyorum.en kötü 1 ay yada 20 gün önce üye olupda ödeme talebi olusturupda alamayan varmi yok herkez aldi dimi.bu şekilde yazi yazan kişiler bence yeni gelen üyeler icin acaba ödememi yapmiyor algisinda kalabilir o yüzden herkez bilsinki sorumani kaliteli bir sitedir.

0

en son 2 ocakta yaptım. ama yine bir iki gün içerisinde bulunacağım ben... bu sıralar birçok kişi ödeme talebinde bulunduysa aksaklık yaşanabiliyordur. doğrudur. bu durumu sorumaniye sohbet kanalında sormuştum. bazen bazı yazarlar üst üste ödeme talebi gönderiyorlar. onları inceleyelim derken sarkabiliyor demişti. malum incelemeye alınıyoruz ya ödeme talebi oluşturduğumuzda. hele verdiğimiz cevaplar uzun uzunsa baya uğraşıyorlar.. tek tek okuyorlarmış çünkü yazdıklarımızı.

0

ödeme talebinde bulunanların başvurusunu hesabını inceliyorlar derin bir şekilde, benim de ödemem de sıkıntı olmuştu ama onları da doğal karşılamak gerekir çünkü uğraş verdikleri kim bilir ne işler var bilmiyoruz sonuçta ve arada ödeme talebinde bulunan kişilerin paylaşımlarına göz gezdiriyorlar ve bunun için biraz titiz davranılması da gayet sağlıklı bir hareket.

0

bu aralar sanırım üye sayısında ki artış da bunda etkili oluyor.eskiden ilk başlarda ortalama günde 3-5 kişi ödeme talebinde bulunuyorsa şu anda bu rakam en az iki katına çıkmıştır.bunların kontrolü uzuyor haliyle.ama sonuçta ödüyorlar.bende son ödememi üçüncü günümde aldım.

1

ben 1 hafta önce ödeme talebi vermiştim. hafta sonu vermiştim, salı günü çektim. 30tle çektim.

0

ayın 11 inde talep ettim henüz yatmadı normalde 2 yada 3 günde yatardı. geçen talep ettigimde de 4 günde yatmıştı zaten başına gelen var mı bana mı denk geliyor .