0

hatta bunla ilgili film bile var ben suç işleyecek olsam şimdide işlerim ama gerek yok şuç işlemem.

0

hiçbir şey. ben yine kuralla kaideyle hayatımı yaşamaya devam ederdim. ya da suçsuz olup hapishanede yatmak isterdim sırf teknolojiden uzak kalmak için.

0

kara listemdekileri herkesi tek tek temizlerdim abi. o kadar gevşek var ki anlatamam.

0

bir gunlugune olsa eger bende tabiki hani insana bu devirde en cok lazim olan sey paradir o yuzden bende hem kendime hemde sokak cocuklari icin merkez bankasini soyardim vede bu sekilde devam ederdim yani bundan sonra hayatim guzel gecerdi bence dicem bu.

0

valla normalde bile insanın aklına gelmeyecek olan şeytanca düşünceler sergileyen bazı insanlar suç işleme o günlük serbest olsa kimbilir neler yapmazlar bu tehlikeli olabilirdi . fakat ben olsaydım heralde başka türlü yollarla zengin olan birinden onun yapmış olduğu seyin aynısını ondan alarak yapabilirdim . veyahut insanlara veya hayvanlara canlılara işkence eden insanlara karşı onlara aynı muamele ile cevap verebilirdim .

0

petshoplardaki hayvanat bahçelerindeki hayvanları bi salardım. tabi hayvanat bahçesinde aslan maymun falan olduğu için onları şehrin ortasına salmazdım da doğal ortamlarına gönderirdim tabi böyle bi şansım varsa. ya da banka soyardım ordan aldığım parayla kendımı özel üniversiteye bedava olarak yazdırırdım sonuçta amaç suç işlemek yani parayla yazılıcaksam suç işlemiş olmuyorum

0

valla gider banka soyardim bu devirde para lazım ne de olsa . her şey para

0

bir günlüğüne suç islemek serbest olsaydı eğer başta trabzonda 5-6 yaşlarında bir kızın orasını burasını elleyen ibineyi bulur öldürürdüm daha sonra tüm tecavuzcüleri öldürürdüm benim gibi düşünen bir çok insan vardır.

0

tecavüzcüleri ve hayvanlara zarar verenleri öldürürdüm sevgili dexter'ımız gibi.

0

sokak hayvanlarına işkence eden onlara merhamet etmeyen insanların kollarını bacaklarını kırar bende o şahıslara işence yapardım.hayvanların dilleri yok zayıf varlıklar diye onlara saldıran vicdansız insanlara güzel bir ders verir onlara sağlam bir sopa çekerdim.

0

ben hayvanlara işkence yapan insanları aynı tür hayvanların arasına atardım

0

ben yapacak olsam serbest olmasını beklemezdim yapardım. bu insanın içinde olan bir şey. şimdi de suçların cezası var ama yapan her türlü yapıyor. ben böyle bir şey yapmazdım. bana başka bir hak verseniz daha güzel olur :) süper güçler, dilekler falan fena olmaz.

0

tüm tecavüzcüleri asar keser biçerim.

0

suç işlemek isteyene serbestlik te olsa ceza da olsa yapacağını yapar zaten suç işlemek istemeyen de ne kadar zorlarsan zorla suç işlemez ama içinde gizli kalmış bir karanlık yoksa.

0

serbest değilde, bir günlüğüne günah olmasaydı hırsızlık yapardım

0

hiç bir suç işlemezdim ben açıkçası