0

vegan olduğunu söylerse nasıl tepki verir mi bilemiyorum çünkü o anı yaşamak gerekiyor ama eğer bir hevesle ve yaşı küçükse buna karar verdiği zaman belki karşı çıkarım. eğer geçerli bir sebebi varsa bir şey demem

0

evladımın vegan olması ve et ürünlerinden uzak durması konusunda takılacağım tavır onun yaşı ile alakalı olur öncelikle.çünkü eğer ki çocuğum ergenlik döneminde ise ve gelişmesi için en önemli çağlardan birisi olan bu ergenlik çağında vegan olduğunu söylersen bu konuda dengeli bir şekilde ona etki etmeye çalışırım.çünkü özellikle fiziksel gelişim açısından çocukluk çağı ve ergenlik dönemi çok önemlidir ve bu dönemde çocuğun özellikle et ürünlerinden alabileceği faydayı almayıp, o anlamdaki gelişmesinin olumsuz olmasını istemem. fakat evladım üniversite çağına gelmişse ve üniversitede okuyorken bu karara varırsa onu bu konuda aşırı bir şekilde tepki göstermem. sadece gerçekten onunla samimi bir şekilde anlayarak dinleyerek konuşup niçin böyle bir karara vardığını öğrenmek isterim.eğer gerçekten özentilikten dolayı değil kendi fizyolojik yapısından dolayı böyle bir karara vardı ne dair bana düzgün şekilde ifade edebilirsin herhangi bir baskı yapmam.

0

herkesin olduğu gibi çocuğumun da kendi seçimleri ve düşünceleri vardır tabiki sağlığı açısından et yemesini isterim fakat eğer böyle bi karar almışsa saygı duyarım ve onu alamıycağı besin kaynaklarını başka şekilde alması için yardımcı olmaya çalışırım.

0

çocuğum vegan olsa saygı duyardım ama onla et besinlerinin vücudumuza yararlarını ve içerdiği bize yararlı besin kaynaklarını anlatırdım.