0

gerçekten hayatta imkansız durumlar var ve insanoğlu bunlarla da çok sık karşılaşıyor bu gayet normal, yoktur diyen kendini anca kandırıyor.

0

imkansız diye bir şey elbette vardır.eğer bir problem veya sorun elinden gelen imkanlar dahiline çıktığında bu imkansız olur.mesela insanlar için bir şeyi yoktan var etmek imkansızdır.

0

herkes hayal ettiği ve kendine inandığı ölçüde imkandan ve imkansızdan bahsedilebilir. japon balıkları gibidir insan. japon sazan balıkları konuldukları kabın şeklini alırlar. konuldukları kap akvaryum ne kadar büyükse onlarda o kadar büyür. insanlar da böyledir. ne kadar hayal kurup kendilerine inanırlarsa imkansız denilen şeyi başarma oranlarıda o derece artar. imkansız diye bir şey kısmen vardır. imkansız diye adlandıran kişilerde insanlar. bunu yaparım diyenlerde insanlardır. eğer kişi kendini güçlü hissederek özgüvenle şekilde olaylara yaklaşırsa başaramayacağı şey yoktur.

0

imkansız diye bir şey yoktur. insan düşünen bir varlıktır. düşünerek istediği her şeyi alabilir veya yapabilir. insan işe giriyor bu iş çok zor imkansız ben yapamam diyor gir bir işe bak nasıl oluyor nasıl yapılıyor. insan oğlu hep hazırcı davranıyor düşünse kafayı yorsa imkansız diye birşey olmadığını görecek ve yaşayacak.

0

bazı konulara göre vardır bazı konulara göre yoktur. göreceli ve elle tutulur bir kavramdır imkansızlık. siz uçmayı istersiniz misalen ve korkarsınız eğitim alırsınız birisi size yardımcı olur ve size öğretir. sizin için ben yapamam dediğiniz şey sizin için asladan çıkar ve aslında o kadar zorda birşey değilmiş dersiniz. yanlış anlamayın ama şimdi asla olmaz dediğim şeye geleyim. mesela tanrıyı görmek istesenizde göremezsiniz. yanına gitmek istesenizde gidemezsiniz. işte burda ayrılıyor bu kavram. insanoğlu iyi bir strateji ve planla aslında imkansızı çözer ve imkanlı kılar ama bazı durumlarda gücü bazı şeylere yetmez.

0

yoktur öyle birşey yok zaten insan istedikten sonra basaramayacagi bir şey yok tur

0

hayır tabii ki de imkansız diye birşey yoktur çünkü imkansız bir şeye peşinden hedefimize koşar isek de o da bize o da bizden uzaklaşır biz ne kadar konuşsak da o bizden uzaklaşır imkansızsa biz de hiç pes etmeden koşmalı asla ve asla pes etme meliyiz.

0

bence imkansız diye bir şey yoktur ben arkadaşların falan imkansız ince çok kızıyorum çünkü ben her işin üstesinden gelmeye çalışıyorum yani imkansız şeyleri yapmayı seviyorum uğraşmayı seviyorum çalışmayı seviyorum bana imkansız bir şey göster hemen hemen yapayım düzelteyim yani böyle şeyler benim hoşuma gidiyor zevk alıyorum böyle şeylerden.