0

faber castel'in eski bir kalemi vardı. ince modellerinden 10 sene önce popülerdi artık yok. 0.5 leri çok yumuşak bir his veriyordu ismini hatırlamıoyurm.

0

bana göre en iyi kalem markası rotring bir yani en pahalı kalem markası olur öğretmenim bana bu kalem arkası hediye etmişti seti şeklinde içi de ilgisi vardı uç vardı kalemtıraşı vardı ve kalem vardı. sınıfta matematik dersinde elde etmiş olduğu bir başarıdan dolayı öğretmenim bana bu seti almıştı hatta sözlüden 100 almıştım o yüzden almıştı öğretmenim bana bunu. eğer siz de derslerinde başarılı olursanız öğretmenlerin sizlere de bu şekilde pahalı hediyeler alabilir öğretmenime ben fiyatı sormuştum hocam bu kaç para çok pahalı bir şeye benziyor falan demiştin öğretmen bana söylememişti ondan sonra kırtasiye gidip öğrendim ki öğretmenim bana 30 liralık hediye almış allah razı olsun ondan ve kalemi 2 senedir kullanıyorum eskitmedim hiç tertemiz inşallah hiç kaybetmem.

0

faber castel çok iyi bir kalem aldigimda 2 sene rahat gidiyor tavsiye ederim ve alirsan eger 07 almanı öneririm en güzel kalem ve uç türü diyebilirim