0

şu forvetimiz de tamam olsun şampiyonluk garanti

0

galatasaray'da işler yolunda gitmiyor sular durulmuyor belhanda'yı da al-ittıhad'a satarak, yıllık kazançları aşağıya çekmenin peşindeler çünkü uefa finansal fair play kıskacında olması yüzünden gözler önünde bir takım.serdar aziz, eren derdiyok ve garry rodrigues'in satılması ile güç kaybı yaşadı galatasaray, bu kayıpların yerlerini nasıl dolduracak o da muamma.ama ligin ikinci yarısında herşey sahada gösterilecek mücadeleyle sonuçlar ortaya çıkacak, taraftarın en ufak başarısızlık da sorumlusunu yönetim olarak gösterecektir ve bunda maalesef haklılık payları var çünkü şu ana kadar tek bir transfer yapıldı o da serdar aziz'in yerine aldıkları chaves kulübünden stoper marcao oldu, taraftarın tek bir transfer ile yetineceğini hiç sanmıyorum.kulüp olarak eli kolu bağlı olarak pasif bir duruş içinde olan yönetim, usta fatih terim'in eline güzel yemek yapabilmek için malzeme verebilmiş değil adam gibi.fatih terim cephesinden de sesler çıkacak ilerleyen zamanlarda, sadece zaman ve beklemek gerekiyor.şampiyonluk iki derede bir arada gitgel yaparak ligin sonuna anca getirecek.galatasaray'ın şampiyon olacağını pek sanmıyorum ama yine de umut ediyorum galatasaray taraftarı olarak, bu zor ama imkansız değil.bir santrafor transferi ile galatasaray küllerinden yeniden doğacak, bunu da herkes görecek.başakşehir futbol kulübü yaşlanmış kadrosuyla şampiyon olamayacaklar ama beşiktaş ile galatasaray arasında şampiyonluk yarışı olacaktır çünkü büyük takımlar her zaman finalleri güzel sonla erdirir.

0

şu an ligde hiçbir şey denginde gitmiyor yani şu an her takım şampiyon olabilir gördüğünüz üzere fenerbahçe 17. sırada ve hala da yukarı çıkmaya çalışıyor. dediğim gibi hiçbir şey normal şartlarda yarışmıyor şu an kimse fenerbahçe hedefi on sıralara çıkabilmek başakşehir'in hedefi ise şampiyon olmak sanırım çünkü başakşehir şu an bir sırada ve robinho'yu transfer ettiler bu saatten sonra da büyük ihtimalle başakşehir şampiyon olabilir diye düşünüyorum ama görmüş olduğunuz gibi beşiktaş bu sezon iyi savaşıyor galatasaray'da iyi savaşıyor tek mücadele eden fenerbahçe koptu bu sene onun yerine de kasımpaşa savaşıyor şu an kasımpaşa'da gördüğünüz gibi üst sıralarda hatta ikinci ve 3. üst sıralarda olması lazım kasımpaşa'nın ondan sonra trabzonspor'un şampiyon olma olasılığı çok yüksek diyebilirsin trabzon 2. sırada de en son baktığımda 29 puanla yani adamlar süper bir haber ağaçları var 32 tane gol attılar yani şu an en çok gol atan takımlardan biri trabzonspor'dur ardından kasımpaşa geliyor yanılmıyorsam.beşiktaş 7 sırada yer alıyor puan durumunda 26 puanla yani beşiktaşlı mücadele eden biraz gerilemiş gibi söyleyebiliriz çünkü beşiktaşlı babel transfer oldu fulhama gitti yani defanstan pepee gitti portoya yani beşiktaş'ın zaten şu anki konumu hiç iyi değil 7 sırada ve 2. sezonda neler yapabilirim hiç bilmiyorum çünkü iki tane yıldız oyuncusunu kaybettiler dediğim gibi fenerbahçe en fazla 10 sıraları çıkar kasımpaşa sezonu 2. ve 3. bitirir galatasaray'da ikinci ve üçüncü bir başakşehir'in şampiyon olacağına inanıyorum galatasaray'ın şampiyon olma olasılığı %30 diyebiliriz.

0

bence olamaz ćok düşük ihtimal olasık zor ...

0

evet şuan averajla beşinciyiz.normal olarak ikinci sıradayız.yani hiçbirşey için geç değil.geçen sene de bunlar konuşuluyordu fakat fatih terim takımı nerden şampiyon yaptı.şimdi gerekli takviyelerle takım. şampiyon olacaktır.

0

hayır olamaz. ben ikinci olabileceğini düşünüyorum. ama fenerbahçenin inşallah küme düşeceğini düşünüyorum.

1

hayır sanmıyorum. çok düşük bir ihtimal.