1

galatasaray spor kulübü bu sene şampiyon olur mu?

galatasray bence bu kadroyla olabilir ama forvet almazsa işler vahim.

4 cevap
1

bir galatasaraylı olarak söylüyorum çok zor ama imkansız değil bize forvet lazım ağa forvet diyenleri duyar gibiyim vallahi haklısınız ama bize forvetten önce ülkemiz altyapını gelişmesi gerekiyor açın emin çapanının tedx de bir konuşması var izleyin diyorki almanya 1,5 milyon türk ten dünya çapında oyuncu yetiştiriyorda biz neden 80 milyondan yetiştiremiyoruz çünkü sistem aptal yani velhasıl sistem sakat önce onun değişmesi gerekiyor sonra türkiyede futbolcu eksikliğinden konuşmalıyız.

1

fenerbahçe bu haldeyken beşiktaş sallantıyken trabzon bir türlü o istiktarı yakalayamamışken başakşehirle beraner şampiyonluğun en büyük adayı bence. forvet almaları durumunda normal bir forvet olsa dahi iş görür bence . başakşehirin psikolojik olarak eksik olduğunu düşünürsek son 5 6 hafta puan farkı 3 gibi bişey olursa yüksek ihtimal şampiyonluk gelir yalnız galatasaray ve de beşiktaş son haftalara 6 vr daha yüksek puan farkıyla geride girerlerse bu kadar pas oyunu ile mücadele eden başakşehir liderliği bırakmayıp 6. şampiyon takım olabilir. kadrolarıda bence bu sene ligin en iyi kadrosu

1

olabilir çünkü galatasaray bu sene çok başarılı ve çok atık davranıyor ben fenerliyim fakat bu dönem fener çook kötü oynadı bir çocuk bile fenerden , daha iyi bir maç çıkarırdı çünkü galatasaray bir uyum içinde çalışıyor birisi demiyor ben gol atıyım veya demiyor ben daha fazla oynayayim , diğer takımlar başta fener hep sporcular kendini düşünür bu nedenle hep kaybeden taraf olurlar , ancak alcak gonulu bir takım yıldız olabilir fenerin teknik direktörü çocuk gibi ise yaramıyor ben o takımı yönetmen emin ol o direktorden daha iyi bir. şekilde yonetirim yonetmeyi bilmeyen adama iis veriyorlar.

1

galata saray bu yıl şampiyon olamaz bence beşiktaş dudurken galatasaray fenerbahçe zor bu yıl