0

o kadar cok kisi sevgililer gunu icin yarisma bekledi ama malwsef yapilmadi. buraya cagirdigim bir cok arkadasim tekrar eski takildigimiz siteye kacti. benim gitmem de zaten yakin. gerci ben orada banliyim. belli bir kazanc yaptiktan sonra burada da durmam. zaten belli bir kazanc yaptiktan sonra girmeyecegimi soylemistim. aklimda belirlediğim paraya yaklasmis bulunmaktayim. eger sitede biraz daha dayanip ugrasirsam kazanc icin guzel olacsk. iste onun icin onumuzdeki birkac gun sıkı calisirsam yaparim ama. artik sitede de sıkılmiş durumdayim.

0

düzenlerse güzel olur. ne zamandır yarışma yapılmıyor belki eskisi kadar faaliyet gösteremeyebilirim yarışmalarda. gelse yine de güzel olur şansımızı denerdik. gerçi sevgililer gününe de az kaldı umarım bir yarışma düzenlenir. kazançlarımız da artar böylece.

1

düzenlerse çok hoş olur. özellikle sevgililer günü için bir planı programı olmayanların da gönlünü almış olur. seve seve katılırım. başka bir etkinliğin içinde olamayacağım için moral olur. zaten bir yarışma zamanımızda geldi. yeni yıl biraz yarışmasız geçmeye başladı çünkü. biraz hareket olur siteye ve hiç fena olmaz. zaten sorumani bu konu da düşünmeye başlamıştır bile kesin.

0

bence site yönetimi bir günlük ya da iki günlük sevgililer günü üçün bir yarışma düzenlerse çok güzel olur. öyle fazla büyük bir ödül olmasa da olur. birinci olan kisiye 25 tl gibi bir ödül olabilir. ya da ilk üçe giren kişiye birinciye 25 ikinciye 15 üçüncüye 10 tl gibi bie ödülle kısa süreli bir yarışma düzenlenebilir.

0

sevgilim olmadıgı için düzenlese iyi olur. aşkta kaybeden herseyde kaybeder diye birşey var mı acaba ?

0

duzenlerse guzel olur bence yarismayi merak ediyorum nasil bir yarisma ya

0

keşke düzenlese ne güzel olurdu valla çok eğlenirdik bence bu iyi bir fikir umarım değerlendirirler hatta başka özgün fikirler de ortaya atılabilir bennce

0

sorumani sadece bir soru cevap sitesi neden sevgililer günü için yarışma düzenle sen ki sevgililer günü bize ait bir gün değil aziz valentin günü bence düzenleme se daha iyi olur

0

duzenlese gercekten cok guzel olur... hem yeni gelen arkadaslarin serefine hem de sitede yrni bir atraksiyona vesile olur... mesela ben suan... limite yaklasmisim diye daha bir cabalar oldum sitede... limite bir an once ulasayim de cekeyim diye...

2

keşke kardesim nerde o günler.:)sevgilim yok ama yarışma çok heyacanlı oluyor. tatlı rekabetler oluyor,site aktif oluyor ve ekstra kazanç elde etme fırsatımız oluyor. umarım sorumani sitesi o tarz bir yarışma düzenler.