0

sevgililer günü tabii ki insan hatırlanmak ister o gün onun için ayrı bir heyecan taşır bu erkek için de kadın için de aynıdır ama kadın erkeğe göre daha ağır basar ve de mutlu olur ben de ona bu mutluluğu yaşatmak için elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum ama onu bir gün değil her gün hatırlıyorum bir güzel yapmaya çalışıyorum o da bunun farkında zaten ama gene de ister kadındır bu unutursam gerçekten bunun acısı kötü çıkar diye düşünüyorum çünkü kadın unutmaz.

0

sevgili gunu kadinlar fazla abartiyor ve bence onemli bir sey deil

0

asıl adı 'sevgi günü' olarak başlamıştır ve genelde sevgililer 14 şubatta birbirlerine hediye alıp beraber vakit geçirdiklerinden dolayı 'sevgililer günü' olarak anılmaya başlamıştır. sevgililer günü olarak bakarsak pek bi önemi yok fakat sevgi günü olarak bakarsak bence önemi büyüktür.

0

sevgililer günü sevgili olan için tabikide güzel ama masraflı bir iştir.erkek tarafı için tabikide

0

sevgilisi olanlar için tabii ki de önemli bir gündür. sevgililer gününde sevgilinle beraber geçirdiğin zaman daha bir mutlu olursun. birbirinize hediyeler alırsınız. belki sevgililer gününde evlilik teklifi bile alabilirsiniz. düşünsenize sevgililer gününde evlenme teklif almışsınız ne kadar güzel olurdu.

0

sevgilisi olan için önemli bir gündür diye düşünüyorum sevgilisi olmayanlar içinse sıradan bir günden daha kötü bir gün olur herkes sevgilisine sürpriz yapıp gezip tozarken sevgilisi olmayan kişi öyle evde yalnız sokakta yalnız başına dolaşacak

0

bence sevgililer günü önemli bir gün değildir srvgi bir günlük değildir sevgi hergün vardır ..

0

sevgililer günü sizin sevdiğinizle geçirdiğiniz her gün için geçerlidir bence

0

hayır toplumumuz için hiç de önemli bir gün değil zira st valentine adlı bir papazın savaş zamanı yönetim tarafından yasaklandigi halde askerlerin nikahlarini kıyması üzerine yönetim tarafından idam edilmesi üzerine o günün tarihi olan 14 şubatta her yıl onun ölüm yıl dönümü ayrıca aşk uğruna öldü düşüncesi ile sevgililer günü ilan edilmiştir. bu hristiyan kültürüne ait olup bizimle hiçbir ilgisi yoktur . kutlanmamali aslında ya da çok istiyorlarsa türkler kendine keşke başka bir gün seçseydi fakat batının bizi ileri götürmeyip geride bırakacak özelliklerini almaya bayılan bir milletiz. hem dinen hemde kültürel manada sevgililer günü bize uygun değildir.

0

bence önemli.sevgilimizin veya eşimizin değerini öğreniyoruz

0

sevgililer günü olsa da olur olmasa da. çok önemli bir gün değil açıkçası. sevgililer günün kutlanmasa da sorun değil sadece sevdiğini hatırlamak için bir şeyler yapabileceğin bir gün olabilir. sevdiğin insanın mutlu olması da seni mutlu eder. hatırlanmak ve küçük sürprizlerle insanı mutlu etmek oldukça önemlidir.