0

öncelikle huzuru sağlığı mutluluğu tercih ederdim tabii ki bunların yanında para da olması gerekir yani para olmasa da olmuyor her şeyden önce huzur ve sağlık önemlidir ama para da insanın geçimini sağlar parasız hiçbir yere gidemezsin onun için ben hepsini seçiyorum.

0

tabii ki de öncelikle huzur ve sevgiyi tercih ederim ama para da olursa sevgi huzur daha da güçlenir üçü bir arada olursa daha çok güzel olur çünkü bir çoğu zaman para yüzünden birçok yuvanın yıkıldığını görmüşsün ama para olmadan da olmaz ben 3ü tercih ediyorum.

0

bence paranın olduğu yerde huzur da mutlulukta vardır çünkü şuan günümüz şartlarında bir iphone x kullanıp arabasıyla kafe kafe dolaşıp kızlarla takılan biri mi daha huzurludur mutludur yoksa sokakta karnını doyurmak için çöpleri karıştıran biri mi ? bence para olduğunda mutlulukta huzurda yanında gelir ki zaten herkes mutlu olup para kazanmak için çabalamıyor mu

0

bazen parada gereklidir çnki paranın olmadığı yerde huzurda olmaya biliyor paralı bir şekilde huzurlu olmayı tercih ederdim tabiki ama sıkıntı çıkarım hayatımı zindan edecekse hiç olmasın daha iyi hayat devam ediyor aga saygılar.

0

nedenini herkesin bildiği gibi huzuru tercih ederim.

0

haydi parasız huzurla yaşayın bakalım. yaşayamazsınız. günümüz toplumlarında huzurlu olmak için paraya ihtiyacınız var. her şey için paraya ihtiyacınız var. sağlığınız olmazsa huzurunuz da olmaz ama sağlığınız olsun istiyorsanız paraya ihtiyacınız var. para olmadan mutluluk huzur yok öyle. ee bizim millette de para yok. ne yapsın para huzur getirmiyor diye avutuyorlar kendilerini

0

para olduktan sonra ölüm hariç herşeye çare vardır tabikide para o zaman git istediğin yerde yaşa ister isviçre alp dağlarında ister paris'te ister londrada ister hollanda'nın dağ köylerinde yaşayabilirsin en azından paran varsa istediğin yere gidebilirsin.

0

paralı huzuru tercih ederim parasız olmuyor malesef

0

para olduğunda mutluluk olacağına inanıyorum tabiki sağlık da olması lazım huzur ile para neden aynı anda olmasın ki ikiside olur hem çalışır hem ailenize vakit ayırırsanız olur zor bir şey değil

0

hem para hem mutluluk diyorum . öncelikle tabiki manevi mutluluk olmalı . mutluluk zaten insanın içinde olabilecek bir şeydir . birilerine birseylere bağlı mutluluğun geçici olduğunu düşünüyorum. siz mutluluğu kendi içinizde yaratırsınız . para ile mutluluğa gelince insan parası olunca da mutlu olabilir . fakat bunun kıymetini bilmek gerekir siz eğer kibirli , hırslı , parayı yalnızca amaç olarak gören biriyseniz para size zarar verebilir . yaşadığımız süre içersinde paraya da ihtiyacımız vardır . biliyorsunuz ki para olmadan da hicbirseye olmuyor . parayı bir araç olarak görüyorsanız eğer yani ihtiyaç anlamında . ben hem para hem mutluluk diyorum bu sorunuza .

0

güzel bi yaşam için hepsine ihtiyaç var tabi önce sağlık

0

parasız hayat olmuyor malesef ama huzur insanın kendisine bağlı bakış açısına

0

üzgünüm ama para lazım paranın beni ele geçirmesine izin vermeden mutluluk sahibi olmak

0

bunu gercekden icimden soyluyorum.insan tabiki oncelikle para sart hani parayla sadet olmaz derlerya aslinda parasiz sadet olmaz.insanlar yasam kurmalri icin para sart hayatta her seyde parasiz insan nasil yasar yasiyazmaz para varsa huzurda olur saglikda olur.o yuzden parasiz kimse bisi yapamaz.

0

parayı tercih ederim.para olduktan sonra huzurda bir şekilde sağlanır.yani onun da çözümü bulunur.çünkü paran var.şimdi ki dünyada paranın çözemeyeceği şey az ne yazıkki.gerçekler bunlar.dünya düzeni para üzerine kurulu.insanlar 2000 tl için 1 ay gece gündüz çalışıyorlar.sabah kalkıyorlar,ömürlerini para için çalışma hayatıyla harcıyorlar.her şey para için kimse kusura bakmasın para olmadan da huzur olmaz.parasız mutlu olanı ben hiç görmedin.yani kısaca para para para.

0

hepside gerekli olanlar kategorisinde yer almaktadır. bunun için hepsinin ne azından nede çoğundan isterim herşeyin ortası iyidir.

0

şahsen parayı tercih ederim. çünkü, mutluluk ve huzurun yolu cebinin dolu olmasından geçiyor.

0

günümüz şartlarında parayı tercih ederim.
para olmayınca huzur da kalmıyor mutluluk da.

0

para olduktan sonra huzurlu olursun kafanda geçimi dusunmeyecegin için mutlu olursun.

0

yani hepside olması lazım hayatta. geçimini sağlamak için paraya, rahat olmak için huzura, yaşamak için de mutluluğa ihtiyacımız var.