0

ben mesele aşksa o zaman parayı değil aşkı tercih ederim.bir ömür boyu mutsuz olmaya değmez.

0

kimse beni yanlış anlamasın ama şimdiki devirde paranın bir değeri var paran olmaz ise dışarı çıkamıyon onun için parayı tercih ederim

0

parasız mutlu olmanın artık neredeyse mümkün olmadığı bir dünyada parayı dışarda tutmak da akıl dışı. ancak her ne olursa olsun aşk galip gelecek.

0

size soyle bir cevap veriyim eşiniz allah korusun kanser hastası ve sizin guzel bir mesleginiz var kenarda birikmisiniz var esınız calısmıyor siz tedavileri icin cebinizdeki son parayı cıkarıp verirmisiniz ben olsam sahsen dusunmeden canımı vermeye hazır olurum ve bu yüzdendirki paranın aşkın sevginin yanında hic bir önemi yoktur bu güne bugün sevdiginiz bir arkadasınıza bıle cıkarıp borc verebılıyorsunuz sevginin karsısında hic bir kuvvet duramaz cunku bu kalpten içten gelen bir duygu kimse engel olamaz buna

0

sevmek de sevilmek de çok güzel. aşk her zaman ele geçmeyen bir şeydir. aşk her zaman karşımıza çıkmaz. bence çok önemlidir. para da değerli ama o kadar umursanacak bir şey değil bence. aşkı tercih ederdim.

0

para tabiki de paran olduğu zaman aşk her şekilde oluyor

0

benim için para kardeşim kusura bakmasın kimse para olmadan adım atamıyorsun

0

aşk sevmek sevgilimek çok guzel paran olur kim seni gerçekten seviyor bilemesn onun için aşk para gelir geçer

0

aşk yalan bence aşk diye bir şey yok olsada geçicidir ama şu zamanda paran varsa adamsın kimse sana aşıksın diye sevmiyor seni ama paran varsa herkes seni sever ve sayar onun için şu zamanda insana aşk değil para lazım

0

bence ask çünkü paran olsa aşk olmaz kimin seni sevdiini bilmezsin

1

para paran oldumu aşkta olur sevgide eskidendi ask şimdi her şey para biz hiç görmedik sokak çocuğuna aşık olanı

0

ikisi de tercih etsek olmuyormu ama illa biriyse önce para olmalı aşk zaten bulunuyo ama parasız hayat olmaz

0

arkadaşlar para yani dışarda kaldırımlarda yaşayıp napim ben o aşkı

0

yalan söylemenin bir anlamı yok tabi ki de para çünkü para olursa aşk kendiliğin den gelir, para olmaz ise aşk bir süre sonra biter, ve yine para hasreti acısı başlar...

0

parasız aşk olmaz bence çünkü aşkını taçlandırmak istersen yani gezmek ve eğlenmek gibi buna mutlaka para lazım

0

valla aşk başka bişey para başka bişey hangisini seçersen seç bi yanın hep eksik olucak aşkım tam olsun ama biraz parada olursa hiç fena olmaz :)

0

aşkı tercih ederim çünkü aşk olsa paranın anlamı olmaz eğer parayi tercih edilirse mutluluk olmaz ben aşkı tercih ediyorum.

0

ben parayı tercih ederdim.aşk meşk hep boş artık ya.ben inanmıyorum öyle şeylere.önceden olsaydı kesin aşk derdim ama.önceki benle şu anki ben çok farklı.

0

aşka pek bi inancım da kalmadı ki artık. para olsun benim olsun :)

0

tabii ki de aşkı tercih ederim para her zaman kişilerin karakterini ve değişikliklerini göstermektedir. yani demek istediğim kişiler para aldıkları zaman huyları ve karakterleri değiştirmektedir şu bir gerçek ki param olduğu zaman yalan aşklar olacaktır paran olmadığı zaman gerçek aşklara yelken açacaksın benim fikrimce aşktır. düşüncelerim bunlar.