0

yazın güneş kremi sürmeden asla çıkmam dışarı. diğer mevsimlerde ise el ve yüz kremi mutlaka kullanırım diğerlerini vaktim yeterse kullanıyorum. hafif bir kalem çekip çok az ruj bu kadar yeter.

0

bakım ürünü olarak güneş kremi sürmeden asla dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum çünkü güneş gerçekten cildimizin düşmanı gibi yakıp kavuruyor, buruşturuyor, rengini değiştiripzarar veriyor. o zararlı ışınlara maruz kalınca yüzümün her tarafında lekeler çıkabilir daha çabuk yaşlanabilirim bunu yaşamayı hiç istemem. yeterince yüzümde leke ben var. daha da fazla olmasını hiç istemediğim için yüzüme yüksek korumalı güneş kremini iyice bol bol sürüp öyle çıkarıp hatta güneş kremim renkli değilse bile ben onun üzerine de sırf yüzün daha az ışınşara maruz kalsın diye föndötenümi eksik etmem, onu da güzelce sürerim sonra nereye gideceksem öyle çıkıp giderim.

0

yüzüme ve elime nenlendirici sürmeden dışarı çıkmam.

0

benim illa sürmeden dışarı çıkmam diyeceğim bir ürün yok erkeğim ne de olsa arada bir saçımı yaparım işte öyle güzel giyin parfüm sık sık bu kadar basit �yi ki kız olmamışım çünkü yok oydu yok buydu bu yüzden aman aman aman çok şükür.

1

deodorant kullanmadan asla dışarı çıkmam..

0

bundan 7. 8 yıl önce göz kalemi derdim ama artık yok

0

fazla makyaj yapmam ama rimel benim için candır. rimelsiz asla dışarı çıkmam.

0

çok makyaj yapmıyorum ama pudra sürmeden dışarı çıkamıyorum maalesef oda sanırım alışkanlık olduğu için sürüyorum

0

çok kullanmam makyaş malzdmeleri.
yine de pudra diyebilirim cevaben.

0

yaz aylarında cildi güneşten koruyucu ürünler, kış aylarında da cildi soğuktan koruyan kremleri mutlaka kullanırım.

0

bakım ürünü değil ama deodorant kullanmadan asla dışarı çıkmam