0

hayatta bazı şeylerin değişmesi mümkün değildir, matematik te rakamlar değişsede formuller ve izlenen yol aynıdır ve değişmez ama hayatımızda biz istersek bazı şeyleri değiştirebilir ve bazı tabuları yıkabiliriz.

0

aynen 2arti 2 esittir nasil bes olabiliyorsa benim hayatimdaki problemler ve sorunlardada 2arti 2 esittir ben olacak sekildedir. hayatta hersey herkesin istedigi gibi yone gitmeye mecburdur. bana gore sonuc 4 dur birbaskasina gore 1654 ok. herkesin dogrusu kendine dogru.

0

bazı şeyleri yorumlayabilir ve değiştirebilirsin fakat 2 kere 2 ne yaparsan yap 4 eder

0

bazı şeylerin degişmesi mümkün diğil herkes tarafından tek bir şeydir ve degismesi mümkün diğildir. örnek verilmesi gerekirse 2+2=4 bu herkes tarafından böyle bilinir ve değişmesi mümkün diğildir. fakat herkes için degisen seyler ve düşünceler vardır. bunlara bi kac tane örnek vermek istiyorum.
mesela ben adalet sisteminin islediğini düşünmezken bir başkası adalet sisteminin işlediğini düşüne bilir. ben en güzel renk kırmızı olarak kabul ederken başkası mavı olarak kabul eder. görüş ayrımı yaşancak konularda var herkes tarafından kabul edilen ve değişmesi mümkün olmayan konularda var.