0

adımı sevmiyorum adım rüveyda yavaş yavaş ağır ağır anlamında ilk anlamı bu annem koymuş adımı bir radyo programında nurullah gencin rüveyda isimli şiirine denk gelmiş çok hoşuna gitmiş ve bu adı koymuş kendime kalsaydı adımın berru olmasını isterdim o ismin anlamıysa iyilik bundan iyi ismin olacağını düşünmüyorum eğer bir gün değiştirme fırsatını yakalarsam hiç düşünmeden bu ismi alıcam kendime

0

ben adimi degsitirmezdim . su an iki adim var sadece tek adim olsun isterdim :)

0

adımdan memnunum çocuklarıma da adam akıllı isim koyacağım

0

adımı değiştirme şansım olsa adımı gafsa koyardım. gafsa benim 28 yıllık hayatımı özetleyen bir kelime, bedenimin ruhuma ördüğü etten bir duvar, çok sevdiğim bir şarkı ve hayatımı özetleyen kısacık sözleri. bu zamana kadar beni en çok etkileyen kelimedir. beni etkileyişi daha çok hayatıma giriş şeklinden kaynaklı. çünkü çocukluğumdan bu yana ilke olarak benimsediğim en sevdiğim cümlelerden biridir nietzsche'nin sözü. "uçurumları sevenin kanatları olmalı." hayır benim kanatlarım da vardı. yine de ne zaman uçmak istesem bin kırıkla geri dönerdim. dönerdim çünkü hep bir duvar hep bir tel örgü, hep bir kafes oldu etrafımda. önce babam, sonra ailem, kardeşlerim en sevdiklerim hep bir dikenli tel ördüler istediklerimle etrafima. sonra fark ettim ki o kafes olmadan yaşamaz olmuşum çünkü ölene kadar kafesteyim. çünkü benim içimde gafsa.

0

suan benım adım tanju bu isimdende memnunum belki çok şey icin anlam etmiyor ama bu ismi ailem koydugu için bu adım onlar için çok şeyler ifade ettigine eminim bende.

0

adımı değiştşrme şandım olsa helen diye değiştirirdim. asya ve heja isimlerini de çok seviyorum. heja bir arap adı. bir kitapta geçiyordu heja ismi. çok sevmiştim kızı. o yüzden heja. helen de tarihte ne kadar önemli bir kadın olduğu için sanırım.

1

asya koyardım veya dolunay seviyorum bu adları