0

ben yeni sitefen haberim oldugu icin bilmiyordum cunku arkadaslar 3 aydi ince yada siteyi bulmuslar ana fazla kimsenin haveri yoktu ama bende once bilseydim 3 dort kere cekme talebinde bulunurdum
ve ama referansimuda sosyal medyada paylasiyorum kimse inanmiyorki biri diyiyor instagram hesabimizi carl bazi diyiyor yalan diyiyorlar ama dimdi 4.10 krs param birikmis simdi 5 tl yaptiktan sonra gunde 1 tl kazansam yeter cunku yavas tavas biriktirik 100 tl oluk cekme talebinde bulunucam cunku 25 tl olsa para biter cunku bende parayi toplayarak cok ihtiyacim oldugunda cekme takebinde bulunucam ve bu 2 kati kazanarak daga guzeldi bir sire ne kadar surer bilmiyorum .

0

evet uzun bir süredir buradayım ama çok sık aktif değilim günde en fazla bir saat burada takılırım

1

üç ay oldu artık. yedi kez ödeme eşiğine ulaştım ve sorunsuz bir şekilde ödememi aldım. bu aralar iğneyle kuyu kazmak gibi geliyor ve iki haftadır eskisi kadar aktif değilim. iki kat kazanç sayesinde biraz hareketlenir mi bilmiyorum o da çok kısa sürdü zaten. site daha kalıcı çözümlere giderse daha aktif olacaktır kullanıcılar. herkes de bir düşüş görüyorum ve ilk zamanlar ki aktifliği göremiyorum.

0

yaklaşık iki aydır bu sitedeyim. güzel bir site , zaman buldukça giriyorum. kazanç elde ediyorum.

0

iki ay olmuştur ama son zamanlarda çok aktif olamıyorum yeni doğum yaptım ve bir yaşında kızım var çok nadir görebiliyorum. siteyi geç keşfettim valla keşke daha erken bilseymisim.

0

ben başlayanı 1 hafta olmuştur ara ara giriyorum siteye telefonda soru sormakta çözmekte ayrı bi sıkıntı.o yüzden fırsat buldukça pc de gırmeye calısıyorum

0

bu günden itibaren aktif olmaya başladım