0

bu sene sadece galatasaray değil tüm büyük takımlar düşüşte iclerinde şu an en iyi durumda olan galatasaray görünse de onlar da bu sene forvet transferi yapmadılar iyi oldukları noktalar kale orta saha haricinde forvet de sadece sinan gümüş var orada tek başına mücadele etmeye çalışıyor defans ise asla memnun etmiyor taraftara böyle giderse forvet almazlarsa daha da kötü sonuçlar doğurabilir galatasaray adına yönetim hala forvet konusunda hiçbir hamle yapmadı bu da taraftarı düşündürmek yolunda sıkıntı yaratabilir.

0

galatasaray kulübü türkiye kupasında hafta içi kar yağışı nedeniyle kupa mesaisine çıkamamıştı boluspor deplasmanında, dün gece ise spor toto süper lig'de ligin ikinci yarısının ilk maçında türk telekom arena stadında sıkıntılı günler yaşayan ankaragücü ile karşılaştı ve sahadan çok net bir skorla 6-0 mağlup ederek moral bulmuş oldu taraftarı önünde.sahaya bir golcüsü olmadan çıktığı maçta bol gol bulması taraftarını ayrıca mutlu etti, beklenmedik bir skor elde etti çünkü sonuçta ligin devre arasında garry rodrigues, serdar aziz, eren derdiyok ve ozan kabak ile yollarını ayırarak sahaya çıkması eksiklerin sayısının çok olması demekti ama dünkü henry onyekuru'nun performansı garry rodrigues'i hiç aratmadı taraftarı sahada coşturdu umarım bir galatasaray taraftarı olarak bunun devamlılığı olur lig boyunca yoksa galatasaray'ın başı ağrır giderek.ilk yarının devre arasında galatasaray'ın finansal fair play kıskacında olması sonucu gelir havuzunun çoğaltması için arka arkaya ilk 11 oyuncu satması görünmüş bir davranış olmadığı için taraftarın kamuoyunun şaşkınlıkla karşıladığı bir durum oldu, gidenlerin yerini doldurmak için de istenilen düzeyde transfer girişiminde bulunamıyor yönetim bir türlü ve sosyal medya'da gazete manşetlerinde galatasaray yönetimi açık bir dilde eleştiri yağmuruna tutuluyor hâlâ da.bu sezon ki performansını ele aldığımız da galatasaray evinde konya,bursa, fenerbahçe ve çaykur rizespor karşısında aldığı o dört beraberlik çok kritik puan kayıplarına neden oldu, ligin sonunda bunu ne kadar arayacaklar görecez daha şimdiden galatasaray maç fazlasıyla liderin 3 puan gerisinde.galatasaray gomis'i sezonun başında yolladığından bu yana forvet bölgesinde çok sıkıntı yaşıyor, yerini de şu güne kadar dolduramadı ve transfer sezonunda olmamıza rağmen ortada hiç bir şey belli değil forvet alacaklar mı alamayacaklar mı diye.taşıma suyla değirmen yürümez bu sezon sonuna kadar böyle devam edemez, liglerinde beraber bunun türkiye kupası ve uefa avrupa ligi kupasının mücadelesi var.bu sezon belki de hiç bir türk takımın çekmediği kura avantajı da çok ama çok net bariz bir şekilde oluştu, galatasaray şampiyonlar ligi grubunda ilk iki beklenirken avrupa'da kupa ikiye kalması son maçta belli oldu ve o kolay grubu 3.olarak bitirdi.bu 3.lük yönetimin başarısızlığı gomis gibi hazır forvetini şampiyonlar ligi'nde oynayacağın sezon öncesinde yolluyorsun, hiç kimseyi de sattığın parayla alamıyorsun tuhaf.benfica eşleşmesi kupa ikide zor olacak ama şu haliyle galatasaray'ın tur atlayacağını sanmıyorum hiç, türkiye kupasında yarı final oynar kesin, yarı final kurası şanslı olursa finale rahat çıkar derim.spor toto süper lig şampiyonluğu için galatasaray evinde taraftarı önünde beşiktaş, trabzonspor, başakşehir ile oynayacak, buna fikstür avantajı denir çünkü bu üç takım zirveye oynayan büyük takımlar ve galatasaray'ın bu yüzden şampiyon olacağını düşünüyorum en kötü ise ikinci sırada ligi bitirecektir.

0

bence bu sezon galatasaray takımı eskisi kadar iyi oynamıyor.

0

galatasaray aslında sezona biraz soru işaretleri ile başlamıştı. bu soru işaretleri nedir ? forvet yani daha doğrusu santrafor bölgesinde ki eksiklik ile. genel kadro yapılanmasına baktığımız zaman aslında kusursuza yakın bir kadrosu olmasına rağmen forvet bölgesinde ki bitiricilik problemi galatasaray'ın başını bir çok maçta ağrıtmıştır. eren derdiyok aslında iyi bir santrafor fakat amacının dışında kendi fonksiyonlarının dışında kullanılmaya çalışıldı, öyle bir beklenti yaratıldı. geçen sezon 30 gol atan bafetemi gomis yerine kim gelse zaten sıkıntı yaşayacaktı fakat eren derdiyok da durum daha farklı oldu. sezona fena başlamamış olsa da sonrasında arda ardına gelen gol kaçırmaları, pozisyonları boşa harcamaları derken artık neredeyse her maçta gözler onun üzerinde olmaya başlamıştı. buda onda olumsuz yönde bir baskı yaratmış olacak ki kötüye giden performansı adeta tepe taklak olmuştu. özellikle porto maçında kaçırdığı 2 golden sonra galatasaray taraftarları onun üzerini tamamen çizmiş durumdaydı. bunun dışında galatasarayın yaşadığı problemler sadece bununla sınırlı kalmadı. şampiyonlar liginde en kolay kurayı çekmesine rağmen grupta son maçta zar zor 3. olması sonucunda büyük bir hayal kırıklığı olmuştu. albayrağın maçtan sonra da çıkıp herkes teşekkür mesajları atıyor, arıyor deyip yalan söylemesi de durumun ne kadar aciz olduğunun göstergesiydi. galatasaray'ın problemleri de bununla bitmiyordu elbette. fenerbahçe derbisine çıkana kadar aslında bir çok sorun saman altı ediliyorken bu maçtan sonra öylesine büyük sorunlar patlak vermeye başlamıştı ki adeta jailsonun tokadı koca bir camiayı bir birine katmaya yetmişti. sezon başından beri yaşanan sakatlık sıkıntılarının yanı sıra en önemli oyuncularının da bu maçta kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmesi sonrası galatasaray ligde ilk yarıda neredeyse hiçbir maçta adam akıllı tam kadro çıkamamıştı. son maçta anca tam kadro çıkabilen galatasaray bu maçta da farkını ortaya koymuştu. galatasaray'ın bu sezon ki bir diğer problemi ise federasyon ile fatih terim arasında yaşanan gerginlikler. fatih terim özellikle fenerbahçe maçından sonra üst üste yaptığı açıklamalardan sonra uzun süre kulübe de ki yerinden uzak kalmıştı, galatasaray başkanı mustafa cengiz de bu hataya körükle gidince galatasaray takımı saha dışı olaylardan dolayı epey bir etkilenmiş ve bir kenetlenme gösterememiştir. daha sonra sosyal medya da kenetlenin etiketleri açılmasına rağmen takımın bir türlü hazır hale gelememesi iyice can sıkmaya başlamıştı. nitekim bütün bu problemlere rağmen ligi başakşehirin 6 puan gerisinde tamamlamak bana göre galatasaray için başarıdır. bütün bu problemler eğer 2. yarıda da devam ederse bana göre galatasaray ilk 5 içerisinde yer almaktan oldukça uzak olacak. ilk yarıdan bir takım dersler çıkarıp eğer ki 2. yarıya buna göre bir hazırlık yaparlarsa da bana göre bu senenin en büyük şampiyonluk adayı olacaklardır.

0

çok kötü bir durumdadır.4büyük takımların yaptırdığı formalar hiç iyi bir durumda güzellikte değildir

0

bir beşiktaşlı olarak bizden iyi oldukları diyebilirim. genel olarak söyliyecek olursam bu 3 büyükler bu sezon hiç biri önceki gibi iyi oynamıyorlar.

0

galatasaray futbol klübünün bu sezon oldukça kötü değerlendiriyor diyebilirim çünkü forvet sıkıntısı zaten çekmekteyiz ve oldukçada bu konu üzerinde hassasım serdar azız bile gitti takımımızdan ve halada bir forvet alınmadı takımımıza hergün galatasaray sayfasına bakıyorum bı forvet haberı gelsın ama tık yok bence bu sezon galatasaray ilerleyiş süremiyecek diyebilirim ve oldukçada kötüyüz şampiyonlar liginde zaten yenilgiler yüzünden elendik ben avrupadada bi ilerleyiş yapamıyacağız çünkü takıma bir forvet alınmadı inşallah transfer sezonu bitmeden bir forvet getiririz takımımıza umarım.

0

hiç beğenmiyorum. galatasaray ruhunu sahaya yansıtmadıklarını düşünüyorum.