0

güzel aslında ama tekniktröktör futbolcuların biraz daha üstüne düşmesi lazım

0

trabzonspor bu sezon yakaladığı genç jenerasyon ve tecrübeli oyuncularının güzel bir sezon geçirmesiyle birlikte gelen gerçekten güzel oyunuyla ligde adından sıkça bahsettiren takımlardan birisi durumunda bulunuyor. ligde şampiyonluk şansıda bulunan trabzonspor arkasına aldığı taraftar desteği ile ligde fırtına gibi esiyor. uzun yıllar sonra trabzonspor taraftarları ve diğer futbol severlerin gönüllerinde taht kurmayı başarmış gibi görünüyor.

0

trabzon spor kendini geliştirmeye başladı, ancak taraftarı ile bir olamıyor yani destek vermiyor taraftar ve yöneticiler takımla ilgileneceğine dışarı diğer takımlara laf saldırısıyla uğraşıyor.

0

trabzonspor'un bu sene ilk yarıda oynadığı futbolla gerçekten üst sıraları zorlayan bir takım haline geldi ama bu başarısı tabi ki bir daha da edilemez ilk yarıda trabzonspor burak yılmaz'ın beşiktaş'a kaptırdı bu onlar için en büyük kayıp oldu gol yollarında çok etkisiz bir vaziyet görülmektedir kaleci onur kıvrak'ın futbolu bırakmazsın ve trabzonspor'dan karşılıklı olarak sözleşme sini fes etti. bu da trabzonspor için büyük bir kayıp oldu ayrıca tabii ki bilinçsiz transferler yüzünden mali krize neden oldu transfer yapamayacak ellerindeki futbolcularla devam etmek zorunda kaldı altyapıdaki oyuncular tam profesyonel olmadığı için trabzonspor'a fazla katkı sağlayamiyorlar bu da trabzonspor için üst sıralara çıkması için engel bir durumdur o yüzden bundan sonraki süreç sıkıntı yaratabilir

0

çok başarılı buluyorum. üstüne üstlük bu başarıyı altyapıdan yetişen yerli oyuncularla elde etmesi.