0

ben giymem ve yani eğerki samimi bir arkaşım ise dalga geçerim.

0

zevkler ve renkler tsrtışılmaz derler fakat bana göre yakışmaz.ayak bileği gözüken adama adam diyemem.

0

komik değil tabiki de. herkesin kendi tercihi komik olan o kadar çok şey var ki.babet çorabına takılmamak gerekir.zaten yaz aylarında çok rahat ettiklerine eminim. bu yüzden rahatlıkla giyilebilir.

0

bence giyilmesind hicbir sikinti yok.nedeni ise cunku ilk basta sorun olsa uretilmezdi.ikinci konu ise yaz aylarinda tabiki genelde sicak olunca uzun coraplar erkeklerjn ayaklarini kasindirdigi icin babet corap giymek daha mantikli diye dusunuyorum ben.

0

yaz aylarında bende giyerim ama erkek doğasına pek uymuyor doğrusu.

0

açıkçası pek de hoş durmuyor ama herkesin kendi tercihi sonuçta, diyecek bir şey yok.

0

yani bir erkek olarak hem cinslerime yakıştıramıyorum, çok komik ve aptalca duruyor. erkek adamın ağırlığı olur, süslenmek falan kadınsal bir yön ve gündemi takip ederek trend modellerle kızlara özenmek gibi bişey bu yaptıkları. kendilerine yakıştırmalarına bişey demem de adam gibi bişeyleri kendilerine yakıştırma yapsınlar.babet çorabı, dar pantolon bunlar erkeğin giyeceği bir iş değil, erkekliğimden utanıyorum bunları görünce.

1

giyecekleri ayakkabı modeline göre babet çorabı giyebilirler bazı modellerde çorap görünmesi hiç hoş görünmüyor ama ayakkabı çıktıktan sonra erkek ayağında duran babet çorabı da ne yalan söyleyeyim biras komik duruyor sanki.

0

ben yakistiramiyorum. çok çirkin duruyor.

0

hayır kesinlikle böyle bir şey yoktur herkes her şey giyebilir

1

erkeklerin babet çorap giymesinde herhangi bir sakınca yoktur, yeter ki kişi kendine yakışanı giysin. lakin bazı erkekler öyle giysiler giyiyorlar ki kızlardan farkı kalmıyor neredeyse. örneğin kısa pantolon nedir allah aşkına? bu kısa pantolonu bir erkeğe yakıştıramıyorum. ayrıca bayanlara benzer konuşma türlerini de hiç sıcak bakmıyorum. bana göre erkek gibi giyinecek kadınlarda kadınlar gibi giyinecek. lakin günümüzde her şey karıştığı gibi bu alanda da her şey karışmış durumda. kısacası hem bayanların hem de erkeklerin giyimine dikkat etmesi bence son derece önemlidir.

0

babet çorapları genelde bayanlar giyer ama erkekler genelde yazın giyerler sıcaktan uzun çorapları giydiğinde ayaklar yanar ayakkabının içinde bence de komik bir durum yok

0

ön yargıya gerek yok herkesin kendi hayatı

0

herkesin kendi tercihi neden komik bulalım ki.