0

bölgesel yağ yakımı çok zor ve sabur gerektiren bir süreçtir. ancak mekik gibi karın kaslarını çalıştıran egzersizler ile kasların daha sıkı hale gelmesine ve karın bölgesinin toplu durmasına yardim eder.

1

göbek bölgesi en kolay yağlanan ama en zorda o kısımdaki yağların eridiği bölgemizdir.
bilinen en iyi yöntem mekik çekmek ya da ayaklarınızı dizlerinizden sürekli karına doğru çekmek de alt göbek bölgesi için faydalı bir egzersiz çeşididir.
tabii aynı zamanda yediklerimize de dikkat etmemiz gerekir. yürüyüş de bu egzersizler ile desteklenmelidir. her gün en az 6000 adım tempolu şekilde yürümek fayda sağlar diye düşünüyorum.

0

şimdi göbek bölgesinde ki yağları eritmek için bir hareket önermek doğru olmaz. çünkü bu bölge de yağlanma olmasının temel sebebi egzersiz yapmamanız değildir. burada ki yağlanmanın en temel sebebi sağlıksız beslenmedir. öncelikle bu konuda bir düzenlemeye gitmemiz gerekmektedir. tabii bu düzenlemeyi nasıl yapacaksınız onları anlatayım ben size. öncelikli olarak kendinize sıfırdan bir beslenme programı yapmanız ve bu beslenme programına gerçekten bağlı kalmanız gerekmektedir. trans yağlardan olabildiğince uzak durmaya özellikle fast food tarzı beslenmelerden olabildiğince kaçınmanız gerekmektedir. beslenmenizi artık daha çok protein ve sağlıklı karbonhidratlar üzerine kurmanız, vitaminleri ise vücudunuza eksiksiz olarak almanız gerekmektedir. bütün bu dengeyi oturttuktan sonra ise spora başlayıp orada ki kasları yorarak bir yakma işlemi gerçekleştirebilir ve o şekilde bu göbek bölgesinde ki yağlanma olayından büyük ölçüde sıyrıla bilirsiniz. unutmamanız lazımdır ki spor yapacaksınız eğer beslenme sporun da önünde 1. sırada yer almalıdır. bu işte tamamen her şey mutfağa bağlı. büyük bir disiplin gerektiriyor. siz dilediğiniz kadar mekik çekin dilediğiniz kadar bisiklet sürün, ip atlayın eğer ki beslenmenize dikkat etmiyorsanız bunların hepsi boşa kürek çekmektir.

0

yaglarin erimesi icin yeme icmeye de dikkat edilmelidir hareket olarakda mekik ve plang tercihimdir