0

tiramisu için en önemli malzemelerden biri kedi dili bisküvidir. bisküvileri bir borcama yerleştirim üzerlerini kahveli ve şekerli ılık süt ile ıslatırız. ocakta muhallebisini pişiririz. içinde yumurta olmazsa olmaz malzemelerdendir. pişen muhallebi yoğun ve katı bir kıvam alır. bunun üzerine hem yoğunluğunu biraz açmak için hem de tadı için labne peyniri koyarız. muhallebiyi iyice çırpıp yeterli kıvama getirdikten sonra bisküvilerin üzerine dökeriz. en son hem sunum görsellik açısından hem de tadı için tel süzgeç yardımı ile toz kakao serperiz. tiramisumuz hazır olmuştur artık ama dinlenmesine izin verin ki muhallebisi biraz donup katılaşsın. bekleyen tiramisu her zaman daha güzel kesilir ve tadı daha güzel oturmuş olur.

0

tiramisu pastası yapmak için genellikle hazır pasta tabanı kullanılıyor süt kullanılıyor kakao kullanılıyor neskahve kullanılıyor labne peyniri tiramisu için olmazsa olmaz bir malzemedir tiramisu yapması aslında çok basittir.

0

tiramisu yapılırken süt, toz şeker, labne peyniri, kakao, un, yumurta, kahve, sıcak su, hazır pandispanya keki kullanılır.

0

labne kullanılıyor üstü için de türk kahvesi