0

eğitim sistemini hiç beğenmiyorum yatta bu konu da kaygılarım var ileride bir çocuk dünyaya getirdiğim zaman bu tür bir eğitim sistemin de yetişiyor olması beni üzerdi. bazı kitaplarım içinde tarihe dair birşey kalmadı artık. yani sistem biraz değişiyor . bu tabi işin bir kısmı.

0

eğitim sistemini tabii ki beğenmiyorum bu ülkede ortalama bir okulda eğitim alıyorsanız onlarca sene eğitimden sonra sadece okuma yazma biliyorsunuz bana göre eğer galatasaray lisesi'nde vesaire iyi yerlerde okuduysanız belki biraz daha şey bile biliyor olabilirsiniz.
üniversite eğitimi ise resmen ayakları altında n iyi bildiğimiz üniversiteleri ankara üniversitesi istanbul üniversitesi marmara üniversitesi egitmiyor sadece teorik bilgi öğretiyor.
boğaziçi üniversitesi hakkında yorum yapamayacağım çünkü eğitim kalitesi hakkında bir fikrim yok onun iyi olduğu söyleniyor ama yine de çok zannetmiyorum sadece giden insanlar fazla zeki onlar kendi çabalarıyla bir yerlere geliyorlardır diye düşünüyorum insan kendini ancak kendisi geliştirebilir eğitim bir yere kadar.